Kuva Sonjan "karvapötkylästä" pelastaa päiväsi – tässä on 2-vuotias Lumo: "Se tunne, kun et tiedä, omistatko saimaannorpan vai siperianhuskyn"

Onko se saimaanhusky? Vai sittenkin siperiannorppa? Sonja Piispa jakoi Facebook-ryhmään kuvan Lumo-koirastaan. Kuvasta tuli hitti – etkä sinäkään voi olla hymyilemättä sen nähtyäsi. 

Saammeko esitellä, tässä on pian 2 vuotta täyttävä siperianhusky-narttu nimeltään Lumo. Kuvasta päätellen Lumo tosin luulee olevansa saimaannorppa:

Lumon omistaja Sonja Piispa jakoi kuvan "norppakoirastaan" suosittuun Facebook-ryhmään, jossa se keräsi vuorokaudessa lähes 20 000 tykkäystä. 

– Tässä norppakuvassa oli siis kyse siitä, että hän nukkui kääröllä ulkona, kuten huskyt tekevät. Nämä arktiset koirat siis tosiaan rakastavat sitä, kun tulee lunta ja kylmää. Eivät viihdy sisällä tai kopeissa, vaan menevät juuri tuommoselle kerälle, Sonja selventää.

Ennen kuvanottohetkeä Lumo oli käynyt pihalle kerälle ja Sonja sattui kävelemään lemmikkinsä ohi. Ilmeisesti Sonja onnistui juuri herättämään Lumon ja hauska ilme tallentui kuvaan. 

– Lumo on tuotu Puolasta Suomeen. Luonteeltaan se on ihana, omalaatuinen hömelö, rakastaa kaikkia ihmisiä ja ruokaa. Voisi syödä mitä vaan. Tykkää jahdata kissoja ja oravia, Sonja kertoo lemmikistään.

Lumo harrastaa lenkkeilyä ja vetämistä sekä koiranäyttelyitä. Se ulkoilee ja viihtyy mieluusti ulkona paksun turkkinsa ansiosta. Lumon kaverina ja pomona asustaa 5-vuotias parsonrusselinterrieri Tähkä.

Katso videolta, miten Anu Virtasen bichon frisé Ippe tanssii: 

Somejulkkis Ippe-koira näyttää parhaat tanssimuuvit 0:23

Lue myös uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat