KUVA: Sofia Ruutu sädehti morsiusneitona

Jääkiekkoilija Jarkko Ruudun vaimo Sofia Ruutu osallistui hiljattain rakkaan ystävänsä häihin Kanadassa.

Kesällä 2012 jääkiekkoilija Jarkko Ruudun kanssa avioitunut malli Sofia Ruutu pääsi tänä kesänä häähumuun Kanadassa. Ruudut osallistuivat Sofian rakkaan ystävän häihin Ottawassa. Sofia on julkaissut häähumusta lukuisia kuvia blogissaan.

– Asuimme Ottawassa neljä vuotta sitten, joten kaupungilla on aina erityinen paikka sydämessäni. Sain siellä paljon upeita kokemuksia ja tapasin ihania ihmisiä. Ottawassa asuessani opiskelin ravitsemustiedettä ja tein mallintöitä Montrealissa, Sofia kirjoittaa blogissaan.

Naimisiin mennyt ystävä kuuluu Sofian parhaisiin ystäviin. Morsian toimi kaasona Sofian ja Jarkon häissä ja Ottawan kesähäissä Sofia puolestaan nähtiin tyrmäävänä morsiusneitona. Sofia on julkaissut myös Instagram-tilillään yhteiskuvan morsiamesta ja morsiusneidosta.

Sofia on kuvassa toinen oikealta kauniin punaisessa ja pitsisessä juhlapuvussaan. Asun viimeistelee näyttävien häiden kuninkaalliseen tyyliin sopiva hattu.

Kolme päivää kestäneiden häiden vietto on vienyt mehut koko Ruudun perheestä, vaikka he palasivat Suomeen noin viikko sitten.

– Kärsimme kaikki vielä aikaerosta, varsinkin Greta. On kuitenkin niin ihanaa olla kotona, koska täällä kaikki on pienen vauvan kanssa sata kertaa helpompaa, noin kahdeksan kuukauden ikäisen pienokaisen äiti kirjoittaa. 

Lisää kuvia häähumusta Sofian blogissa.

Lue myös:

    Uusimmat