Kuva: Metalliasenne kunnossa! Floor Jansenin tytär äitinsä jalanjäljillä jo pienestä pitäen

Nightwish-laulajan pieni tyttö on ottanut selkeästi äidistään ja isästään asennemallia.

Nightwishin laulaja Floor Jansen, 36, ja Sabaton-yhtyeen rumpali Hannes Van Dahl, 27, saivat keväällä perheenlisäystä. Jansen synnytti parin esikoistyttären 15. maaliskuuta 2017.

Jansen julkaisi eilen keskiviikkona 10. toukokuuta Instagram-tilillään hauskan kuvan pian kahden kuukauden ikäisen tyttärensä kädestä. Kuvassa pikkuvauvan oikean käden sormet ovat metallimusiikkimaailmasta tutussa, niin sanotussa pirunsarvet-asennossa.

Freja on kahdeksan viikkoa vanha ja nyt voi jo sanoa, että hänen musiikkimieltymyksensä ovat selkeät, Jansen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Kiitos kaikille onnentoivotuksista, arvostamme niitä suuresti! Koko perhe voi hyvin, olemme terveitä ja iloinen Freja kasvaa kuin todellinen Valkyria.

Valkyriat ovat skandinaavisessa mytologiassa muinaisjumala Odinia palvelleita taistelun hengettäriä ja kuolemanhaltijattaria, jotka keräsivät taistelukentiltä kuolleiden sotureiden sielut veivät ne mukanaan sankarivainajien asuinsijoille Valhallaan.

Floor Jansen kertoi esikoisensa syntymästä maaliskuussa sosiaalisessa mediassa.

– Tyttäremme Freja syntyi 15. maaliskuuta. Olemme onnelliset vanhemmat! Kiitos kaikille ympäri maailmaa tulleesta tuesta, Jansen kirjoitti.

Jansen kertoi raskaudestaan julkisuudessa syyskuussa 2016. Perheenlisäyksen ajankohta on varsin sopiva, sillä Nightwish on parhaillaan pitkällä keikkatauolla ja yhtyeen on määrä palata lavoille vasta vuonna 2018.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja