Kuva: Kadonneesta Nelasta uusi havainto – katoamispäivänä yksin Nuuksiossa

Poliisi julkaisi tänä aamuna uuden kuvan jo viikon kateissa olleesta 27-vuotiaasta Nela Utkinasta.

Tiedätkö jotain?

Nela Utkina (Saglenova) katosi 9. syyskuuta.

Naisen tuntomerkit:

– Ikä: 27 vuotta

– Pituus: 178 cm

– Vartalo: Hoikka

– Pitkät tummat hiukset, jotka katoamisaikaan sidottuna taakse

Vaatetus:

– Musta nahkatakki

– Takin alla keltainen, korkeakauluksinen pusero

– Harmaat housut

– Tummat valkopohjaiset Adidas-lenkkarit, joissa punaiset nauhat

Naisella oli kantamuksenaan harmaa reppu ja punavalkoinen K-Citymarketin muovikassi.

Poliisi on saanut selville, että Nela Utkina on noussut katoamispäivänään kello 9.47 Espoon keskuksessa 85A-linjan linja-autoon kohti Espoon Nuuksiota.

Linja-autossa hän pukee päällensä punaisen retkeilytakin ja laittaa harmaan otsaliinan päähänsä. Mukanaan olleet kantamukset hän laittaa reppuunsa. Linja-autosta Nela Utkina poistuu klo 10.20 Espoon Nuuksion ulkoilualueen Nuuksionpään päätepysäkillä. 

Poliisi julkaisi eilen Utkinasta kuvan, joka oli otettu naisen katoamispäivän aamuna 9. syyskuuta. Kuvassa nainen on yksin Myyrmannin kauppakeskuksessa ostoksilla ja poistuu kauppakeskuksesta hieman ennen kello 9. 

Tämän jälkeen naisen jäljet johtivat Nuuksion ulkoilualueelle, jossa poliisi on jatkanut etsintöjä. Poliisi pyytää edelleen havaintoja Espoon Nuuksion ulkoilualueella liikkuneesta Nela Utkinasta.


Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja kadonneesta naisesta virka-aikana klo 8–16 puhelinnumeroon 0295 47 5382, virka-ajan ulkopuolella puhelinnumeroon 0295 41 7935 tai sähköpostiosoitteeseen: vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi

Lue myös:

    Uusimmat