Sakun katoaminen edelleen täysi mysteeri: Jäi pois bussista ja katosi

Saku Inomaa oli toukokuisena lauantaina matkalla kihlattunsa luokse Helsinkiin. Perille hän ei koskaan päässyt. 

40-vuotias Inomaa on ollut kateissa jo viisi kuukautta. Hän katosi 16. päivä toukokuuta. Inomaa oli viettänyt aikaa mökillään Hämeenlinnan Rimmilässä, mutta hänen oli tarkoitus matkustaa linja-autolla kihlattunsa luokse Helsinkiin. Linja-auton kyytiin hän nousi Iittalassa.

 Saku Inomaan tuntomerkit:

– ikä 40 vuotta
– pituus noin 175 cm
– vartaloltaan hoikka
– paino noin  75 kg
– silmät siniset
– vasemmassa silmässä ruskea täplä
– tummanruskeat hiukset

Katoamishetkellä yllä musta takki ja musta huppari. Tummat housut. Kaulassa mustavalkoinen ns. palestiinalaishuivi. Mukana musta reppu.

Havainnot kadonneesta virka-aikana numeroon 0295 475 355, virka-ajan ulkopuolella numeroon 0295 417 915 tai sähköpostiosoitteeseen: vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi

Kovin kauan Inomaa ei matkustanut linja-autolla. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä mies jäi pois linja-autosta klo 13 Tervakosken rampin pysäkillä. Tämän jälkeen hänestä ei ole tehty varmoja havaintoja.

– Hänellä ei ole mitään kiinnekohtaa siihen paikkaan, joten tuntuu oudolta, että hän on jäänyt siinä kohtaa pois, Inomaan kihlattu Minna Vuorinen kertoo MTV Uutisille.

"Kaikki oli hyvin"

Vuorinen pitää mahdollisena, että miehes on saanut paniikkikohtauksen, joita hän aika ajoin sai liikkuvassa metrossa tai linja-autossa.

– Olen edelleen sitä mieltä, että näin on voinut tapahtua.

Kihlatun mukaan heillä oli asiat hyvin. Sormuksia oli vaihdettu vain vähän ennen katoamista.

– Suunnittelimme muuttoa yhteen. Sakulla oli kissa, mikä jäi nyt minulle, kihlattu toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat