Mainos

Kohuttu kuva vuoti julkisuuteen! Seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetty Asia Argento poseeraa sängyssä 17-vuotiaan näyttelijän kanssa

1:44

Asia Argenton kohusta on vuotanut lisää informaatiota.

Italialaisnäyttelijä Asia Argentosta ja nuoresta Jimmy Bennettistä on vuotanut julkisuuteen kuva, joka on tietojen mukaan otettu samana päivänä, kun Argento syytösten mukaan käytti Bennettiä seksuaalisesti hyväkseen.

Argento joutui myrskyn silmään, kun The New York Times sai käsiinsä dokumentteja, joista kävi ilmi, että Argentoa syytettiin siitä, että hän olisi ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä 17-vuotiaan Bennettin kanssa vuonna 2013. Kalifornian osavaltiossa, jossa kohtaaminen oletettavasti tapahtui, on 18 vuoden suojaikäraja.

Julki tulleessa kuvassa Argento ja Bennett makaavat sängyllä. Molemmat näyttävät olevan kuvassa ilman paitaa. Kuvan voi nähdä yltä löytyvällä videolla.

Argento kiisti väitteet jyrkästi. Näyttelijä julkaisi lausunnon, jossa hän vihjaili Bennettin kiristäneen Argentolta ja tämän edesmenneeltä poikaystävältä Anthony Bourdainilta rahaa tarinalla, joka oli täysin tekaistu.

The New York Timesin haltuun päätyneiden dokumenttien mukaan Argento maksoi Bennettille 330 000 euroa, jotta tämä pysyisi hiljaa tapahtuneesta. Nykyään 22-vuotias Bennett oli ensimmäiset päivät hiljaa tapahtuneesta, mutta on nyt julkaissut lausunnon koskien syytöksiä ja omaa kokemustaan.

– En alun perin puhunut tilanteestani, sillä päätin käsitellä asian yksityisesti minulle väärin tehneen ihmisen kanssa. Traumani tuli uudelleen esiin, kun hän päätti itse tulla ulos uhrina, Bennett sanoi lausunnossaan.

– Olin tapahtuman aikaan alaikäinen ja koitin etsiä oikeutta tavalla, joka kävi minulle siihen aikaan järkeen, sillä en ollut valmis käsittelemään tarinani julkisuuteen tulemisen seuraamuksia, entinen lapsinäyttelijä jatkoi.

Bennett ja Argento tutustuivat The Heart Is Deceitful Above All Things -elokuvan kuvauksissa. Vuonna 2004 ilmestyneessä elokuvassa Argento näyttelee Bennettin äitiä.

Argento oli ensimmäisiä naisia, jotka kertoivat kokemuksistaan elokuvatuottaja Harvey Weinsteinin kanssa. Argenton syytti viime lokakuussa Weinsteinia raiskauksesta.

Lähde: CNN

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.