KUVA: Essi Pöysti viimeisillään raskaana – "tosi lähellä ollaan"

Miss Suomi 2009 Essi Pöysti saa pian perheenlisäystä.

Vuoden 2009 Miss Suomena tutuksi tulleen Essi Pöystin perhe saa pian uuden jäsenen. Pöysti odottaa parhaillaan koripalloilijamiehensä Ville Mäkäläisen kanssa pariskunnan toista lasta.

Odotus alkaa olla loppusuoralla, ja tänään Pöysti julkaisikin mahastaan suloisen kuvan Instagramissa.

Hellyttävässä kuvassa pariskunnan 2-vuotias esikoispoika Aaro paijaa äitinsä vauvamahaa. Pöysti kertoo MTV.fille, että laskettu aika on jo hyvin lähellä.

– Tosi lähellä ollaan, ja täällä jo kovasti odotellaankin. Melkeinpä joka ilta nukkumaan mennessä tulee mietittyä, että joko se tästä pian käynnistyisi! Toivottavasti kaikki menee hyvin, Pöysti kertoo perheen tunnelmista.

Pöysti kertoi MTV.fille syyskuussa toisen raskauden olleen ensimmäistä haastavampi.

– Tällä kertaa olen voinut paljon huonommin. Pahoinvointi on ollut hurjaa, mutta lääkärin mukaan sen pitäisi alkaa helpottua tästä pikku hiljaa, nainen kuvaili tuolloin.

Lääkäri oli oikeassa, siellä Pöysti kertoo voineensa viime aikoina hyvin. Perheenlisäys on jännittävä asia myös pienelle Aaro-pojalle, joka pääsee pian ensi kertaa totuttelemaan isoveljen rooliin.

Pöystin mukaan pikkumies tiedostaa jo omalla tavallaan, mitä pian on tapahtumassa.

– Kyllä hän tietää, missä vauva on ja on huomannut, miten vauvan tuloon on valmistauduttu. Hän tietää, mitkä ovat hänen rattaansa ja mitkä vaunut ovat vauvaa varten. Tämä on hänellekin ihan uusi juttu!

Pöysti ja Mäkäläinen kihlautuivat viime äitienpäivänä. Häitä juhlitaan tulevana kesänä.

Lue myös:

    Uusimmat