Kuva äidistä ja ostoskärryissä olevasta vauvasta järkyttää: "Olisin ottanut vauvan ja soittanut poliisille"

0:30
Rekkamiehen nopea ajatuksenjuoksu auttoi välttämään onnettomuuden, joka olisi koitunut moottoripyöräilijän kohtaloksi. Jare kuvasi kammottavan läheltä piti -tilanteen

Sivullinen kuvasi Walmartissa shoppailevaa naista, joka vaikutti kasaavan suurta määrää tuotteita vauvansa päälle.

Kuvat ostoksia lapsensa päälle kasaavasta naisesta järkyttivät somekansaa ja saivat aikaan keskustelun siitä, koska on sopivaa kuvata, kertoo Yahoo.

Sivullinen kuvasi Walmartissa shoppailevaa naista, joka vaikutti kasaavan tuotteita ostoskärryssä olevan vauvan päälle Kentuckyssä.

Vauvan päälle kasattiin tavaraa?

Netissä kiertävissä kuvissa vauva näkyy tuotekeon alla. Kuvien ohessa kuvaaja kertoi, että lapsen päälle oli kasattu esimerkiksi limupulloja, ja että kaupassa kävijät "saattoivat kuulla" lapsen itkun.

Alkuperäiset netissä kiertäneet kuvat on jo poistettu. Ne ehtivät kuitenkin levitä useisiin medioihin ja järkyttää nettikansaa.

"Jos näet jotain, sano ehdottomasti jotakin"

Moni ihmetteli myös sitä, miksi sivullinen edes otti kuvat ja jakeli niitä netissä sen sijaan, että olisi mennyt auttamaan.

– Jos näet jotain, sano ehdottomasti jotakin! Voi luojani! Jasmine Haroon ihmettelee Facebookissa.

– Häpeäisit. Olisin hitto vie tyhjentänyt naisen kärryn, ottanut vauvan ja soittanut poliisin, Lim Lay sanoo.

Alkuperäiset netissä kiertäneet kuvat on jo poistettu. Kuvissa lapsen turvaistuin näkyy tavarakeon alla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Facebookissa kiertävissä kuvakaappauksissa kuvaaja vaikuttaa selittävän toimintaansa kertomalla, että pelkäsi naisen reaktiota ja halusi suojella omia lapsiaan mahdolliselta yhteenotolta. Kuvakaappauksen mukaan hän kuitenkin ilmoitti tapauksesta henkilökunnalle ja myös poliisille.

Poliisi vieraili naisen luona

Pike Countyn poliisi on tunnistanut kuvissa esiintyvän naisen ja tutkii tapausta. Viranomaisten mukaan myös sosiaalipalvelut ovat tietoisia tilanteesta.

Naisen nimeä ei kerrottu julkisuuteen. Perheen kotona on kuitenkin vierailtu.

– Apulaisseriffi oli paikalla sosiaalityöntekijän kanssa. Kumpikin oli varma siitä, ettei lapsi ole kotona vaarassa, poliisissa työskentelevä Lynn Cross kommentoi WYMTille.

Crossin mukaan äiti yrittää yksin huolehtia seitsemästä lapsesta.

– Sanoisin, että (tässä oli kyseessä) huono päätös. Hän yrittää huolehtia näistä lapsista, ja koen, että tämä oli vain huono päätös hänen osaltaan.

Tapauksen tutkinta jatkuu. Poliisi kiittää aktiivisia kansalaisia saamistaan vihjeistä tapaukseen liittyen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja