Kuva ei herkille! Karmiva päätös trampoliinileikeille – jousi upposi 12-vuotiaan pojan selkään: "Lääkärit eivät olleet koskaan kuulleet, että tällaista tapahtuu"

Brittipojan leikkihetki päättyi karmealla tavalla, kun trampoliinin jousi iskeytyi hänen selkäänsä. Kuva ei sovi herkille.

12-vuotias Jamie Quinlan kärsi karmeita vammoja, kun trampoliinin jousi lensi "kuin luoti" ja meni pojan selästä läpi, kertoo The Sun.

Järkyttävä kuva

Lincolnshiressa asuvan pojan vanhempien mukaan jousi sinkoutui Jamien selkään järkyttävällä voimalla. Jousi oli niin syvällä selässä, että poika tarvitsi hätäleikkauksen ja joutui jäämään sairaalaan yöksi.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Lääkärit sanoivat, etteivät olleet koskaan kuulleet, että tällaista tapahtuu"

Jamie kertoo olleensa kaveriporukalla ystävänsä luona pomppimassa trampoliinilla, kun hän tunsi oudon tuntemuksen selässään. Pian hän lyyhistyi shokista ja kivusta, ja hänet kiidätettiin sairaalaan. BBC:n mukaan operaatio jousen poistamiseksi kesti 10 tuntia.

– Lääkärit sanoivat, etteivät olleet koskaan kuulleet, että tällaista tapahtuu trampoliinilla, Jamie kertoo The Sunin mukaan.

– Sen täytyy olla harvinaisempaa kuin salamanisku, poika toteaa puolestaan BBC:n haastattelussa.

"Olisimme voineet menettää hänet"

Ian-isä haluaa varoittaa muitakin trampoliinien vaaroista.

– Jousi oli lähtenyt trampoliinista kuin luoti. Jos se olisi osunut jonnekin muualle Jamien kehoon, hänen päähänsä tai kurkkuun, olisimme voineet menettää hänet.

BBC:lle Ian huomauttaa, että koska Jamie ja hänen ystävänsä olivat kaikki yhtä aikaa trampoliinilla, se painui todella matalalle ja jousi pääsi lähteämään irti. Yleinen suositus onkin, että trampoliinilla hyppisi vain yksi lapsi kerrallaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

5:44
Millaisia helppoja leikkejä lapsille voi keksiä? Huomenta Suomessa keskusteltiin leikeistä, joihin ei tarvita älylaitteita.

Lähteet: BBC, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja