Kuunpimennystä ihastellut kaksikko päätti asettua makaamaan keskelle tietä – jäivät poliisiauton alle

0:22
Nainen kuoli Uberin robottiauton alle.

Superverisusikuu sai valokuvaajat liikkeelle ympäri maailman. Myös Suomessa tienvarret täyttyivät kolmijalkoja pystyttäneistä kuvaajista.  

Floridassa kaksi kuvaajaa pakeni valosaastetta paikalliselle luontopolulle Apoxee Trail -suojelualueella West Palm Beachissa. He päättivät kuvata kuuta makuuasennossa paremman kuvakulman saamiseksi. Yöllinen kuvaussessio sai kuitenkin ikävän käänteen, kun partioimassa ollut poliisi ajoi heidän päälleen.

Kuvaajat eivät tiettävästi saaneet vakavia vammoja, mutta heidät vietiin sairaalaan tarkastettavaksi. Poliisin oletetaan ajaneen 8 kilometrin tuntivauhtia törmätessään maassa makaaviin kuvaajiin. Vielä ei ole selvinnyt, ajoiko poliisi ilman ajovaloja, uutisoi The Drive. West Palm Beachin poliisi tutkii tapausta ja kyseinen poliisi on laitettu palkalliselle vapaalle tutkinnan ajaksi.

Superverisusikuu

Toissa sunnuntain superverisusikuu oli harvinainen kuunpimennys, jonka nimi tulee sen sävystä sekä tammikuun täyskuusta, jota Yhdysvalloissa kutsutaan "susikuuksi". Pimennys myös osui superkuun aikaan. Seuraava täydellinen kuunpimennys nähdään Suomessa vuonna 2025.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja