Kuulas ja puhdas iho ilman pakkelikerroksia – näin onnistut

Meikkaaminen on taitolaji, mutta oikeilla välineillä tumpelosorminenkin saa taiottua kasvoistaan heleän kauniit.

Talven rasittamat kasvot on nyt hyvä päivittää ajan tasalle kauniita kesäpäiviä ja -iltoja varten. Kauneusasiantuntija Tarja Gallacher kertoo, millaisilla meikeillä loihdit itsellesi heleän kauniin ihon ja kesämeikin.

Uutuusvoiteet voivat saada pään pyörälle. Värinkorjaaja, punaisuuden poistaja, päivävoide, iltavoide. Mitä kaikkea naamaan tulisi laittaa ja missä järjestyksessä?

– Ensin kasvoille kannattaa laittaa pikakaunistajaa, joka tuo iholle valoa heijastavuutta, virkistää ja auttaa meikkiä kestämään pidempään, neuvoo Gallacher.

Jos olet nelikymppinen ja käytät tuotetta päivittäin, tulisi sen päälle laittaa päivävoide. Nuoremmalla esimerkiksi juhlameikissä pikakaunistajan voi laittaa suoraan meikkivoiteen alle.

Ennen meikkivoidetta iholle tulee laittaa hoitotuote, kuten esimerkiksi juuri seerumi ja päivävoide, tai pelkkä päivävoide.

Kevyt ja talven jättämää punaisuutta poistava meikki on yksinkertainen. Siihen sopii hyvin väriä korjaava meikkivoide, joka on kevyt, silti peittävä ja pitkäkestoinen.

– Jos haluat ihosta kauniin kuulaan, voit käyttää meikkivoiteen alla valovoidetta tai sekoittaa valovoiteesta ja meikkivoiteesta "massan", joka levitetään kasvolle. Tällöin hohde on vielä voimakkaampi, Gallacher neuvoo.

– Keveimmillään silmämeikki voi olla vaikkapa tällainen: luomenpohjustus, puuteri, rajaus ja ripsiväri.

Lue myös:

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja