KuPS nousi 21-vuotiaan mykistävällä osumalla Veikkausliigan kärkeen – VPS:n tilanne on synkkä

Kuopion Palloseura kukisti FC Hongan 2-1-lukemin Espoossa.

Ottelun sykähdyttävin hetki nähtiin toisella puoliajalla, kun KuPSin oikealla laidalla pelannut 21-vuotias Ilmari Niskanen väläytti laukaisutaitoaan.

Niskanen sai pallon rangaistusalueen kulmassa, kuljetti pallon keskemmälle ja laukoi sen tarkasti takayläkulmaan. KuPS meni Niskasen osumalla 2-0-johtoon. Hongan ensimmäisen maalin viimeisteli Ville Saxman.

Honka nousi maalin päähän vielä ottelun viimeisillä minuuteilla Luis Silvan rangaistuspotkumaalilla, mutta ei pystynyt nousemaan tasoihin.

Voitollaan KuPS nousi sarjan kärkipaikalle pisteen erolla toisena olevaan Tampereen Ilvekseen. Ilves on tosin pelannut kolme ottelua vähemmän.

Kokkolan Palloveikot nousi pois Veikkausliigan jumbosijalta, kun se voitti kotikentällään Vaasan Palloseuran 2-1-lukemin.

VPS:n tilanne on synkkä. Se on nyt pelannut 14 ottelua ja on edelleen sarjassa ilman voittoja. Vaasalaiset putosivatkin jumbosijalle.

KPV:n voittomaalin iski Ville Koskimaa 70. peliminuutilla. KPV:n ensimmäisen maalin teki Adam Vidjeskog. VPS:n maalin viimeisteli Steven Morrissey.

IFK Mariehamn päätti neljän ottelun voitottoman putkensa, kun se voitti Rovaniemen Palloseuran 2-1-lukemin.

Mariehamn ratkaisi ottelun jo avauspuoliajalla, kun Aristote Mboma ja Keaton Isaksson veivät joukkueen 2-0-johtoon. 19-vuotias hyökkääjä Niklas Jokelainen toi RoPSin vielä maalin päähän, mutta tämän lähemmäksi se ei päässyt.

 

Lue myös:

    Uusimmat