Kuopion Palloseura teki taas hämmästyttävän teon – seuraava vastustaja Euroopan huippusarjasta: "On paljon asioita, joita voimme parantaa"

Torstai oli suomalaiselle seurajalkapallolle onnellinen päivä, kun HJK varmisti paikkansa Konferenssiliigan lohkovaiheessa ja KuPS nousi 4-3-vierasvoittoon Astanaa vastaan.

KuPS oli Astanaa vastaan jo 0-2-tappiolla, mutta nousi hämmästyttävien vaiheiden jälkeen lopulta 4-3-voittoon brassihyökkääjä Lucas Rangelin iskettyä kolme maalia.

– Meillä on oma tapa tehdä asioita. Välillä se toimii paremmin, välillä se toimii huonommin. Me yritettiin toteuttaa niitä myös täällä, hallita palloa ja tehdä sillä asioita, Valakari kommentoi ottelun jälkeen MTV Urheilulle. 

– On paljon asioita, joita voimme parantaa. Tiesimme, miten Astana tekee maaleja, ja he tekivät juuri niistä hyökkäystilanteista maalit. Silti, me jatkettiin, hyökättiin ja tehtiin hienot maalit.

Edellisellä kierrosella KuPS:n jatkopaikka heltisi, kun se haki Vorskla Poltavasta 3-2-vierasvoiton. Otteluparin ratkaisijaksi nousi tuolloinkin Lucas Rangel, joka viimeisteli voittomaalin 111. peliminuutilla.

Kuopiolaiset kohtaavat seuraavaksi Bundesliiga-seura Union Berlinin, jolloin panoksena on paikka Konferenssiliigan lohkovaiheessa.

– Kuten sanoin, vahvuutemme on, että pidämme kiinni omasta tekemisestä. Jätkät on hyviä futaajia, silloin se on helpompaa.

Juttua muokattu kello 9.25.

Lue myös:

    Uusimmat