Vaihtomies Rangelin hattutemppu vie sensaatiomaisen nousun tehneen KuPSin Berliiniin – vastustaja toivotti heti tervetulleeksi

Kuopion Palloseuran taival jalkapallon Euroopan konferenssiliigan karsinnoissa jatkuu kilpailun pudotuspelikierroksella. Lucas Rangel teki hattutempun, kun KuPS voitti Kazakstanissa Astanan 4–3 ja eteni kolmannen karsintakierroksen otteluparista jatkoon yhteismaalein 5–4.

KuPS oli ottelussa tauolla jo 0–2-tappiolla, mutta toisesta jaksosta tuli vaihtopelaaja Rangelin show. Brasilialainen nikkasi maalit 53. minuutilla, 61. minuutilla ja 74. minuutilla ja toi KuPSin kahden maalin takaa tasalukuihin 3–3. KuPSin 4–3-voittomaalin ampui 77. minuutilla Janis Ikaunieks.

Pudotuspelikierroksella KuPS kohtaa Union Berlinin. Saksalaisseura pelasi europelejä viimeksi 20 vuotta sitten, jolloin se voitti silloisessa Uefa-cupin karsinnoissa Valkeakosken Hakan.

–  Nähdään pian! Union Berlin toivotti Twitterissä KuPSin tervetulleeksi Saksaan.

Otteluparin voittaja pääsee Euroopan konferenssiliigan lohkovaiheeseen.