Kuolleena löydetyn 12-vuotiaan Danten isältä sydäntäriipaiseva kirjoitus: "Tänä isänpäivänä en saanut piirustusta"

Kadonnutta Dante-poikaa etsittiin maastosta 1:11

Ruotsissa suuretsintöjen jälkeen kuolleena löydetyn 12-vuotiaan Dante-pojan isä on avautunut Facebook-kirjoituksessa tuntemuksistaan. Aiheesta kertovat ainakin ruotsalaislehdet Expressen ja Aftonbladet.

– Tänä isänpäivänä en saanut piirustusta tai pakettia, jonka Dante olisi tehnyt. Hän rakasti antamista enemmän kuin saamista, Sven-isä kirjoittaa.

Isä kirjoittaa olevansa rikki, "eikä voi enää koskaan tulla kokonaiseksi". Hän sanoo, ettei voi kuvailla, miten kiitollinen on kaikille Danten etsinnöissä auttaneille.

Falkenbergin kaupungin lisäksi Danten kohtalo on koskettanut koko Ruotsia. Lyhyessä ajassa Sven-isän kirjoitus on saanut Facebookissa lyhyessä ajassa tuhansia kertoja.

– Se mitä toivon nyt kaikkein eniten on, että minua autetaan muistamaan rakasta rakasta poikaani.

Katosi tiistaina

Dante-pojalla oli Downin syndrooma ja hän katosi ulkoiluttaessaan perheen koiraa viime tiistaina. Danten katoaminen huomattiin, kun perheen koira palasi lenkiltä ilman poikaa.

12-vuotiasta poikaa ehdittiin etsiä kolme vuorokautta ennen ruumin löytymistä. Hänet löydettiin lopulta kuolleena läheltä paikallista voimalaitosta.

Perjantaina paikallinen poliisipäällikkö Christer Bartholdsson kertoi uutisen lehdistötilaisuudessa silmin nähden surullisena.

Lue myös:

    Uusimmat