Poikaystävän epäillään surmanneen 17-vuotiaan Wilman Ruotsissa – kotoa löytyi ruumiinosa, syytteet nostettu

17-vuotias Wilma Andersson katosi viime vuoden marraskuussa. Hänen 23-vuotiasta poikaystäväänsä vastaan on nostettu murhasyyte Uddevallan käräjäoikeudessa tänään, kertoo Expressen.

Syytteen mukaan poikaystävä on paloitellut ruumiin ja säilyttänyt yhtä irrotettua jäsentä kotonaan pussissa. Samasta pussista löytyi myös pehmoleluja ja vaatteita.

Syyttäjän mukaan Wilma Andersson on kuollut julman väkivallan uhrina. Todisteita ovat poikaystävän olohuoneesta löytyneet verijäljet, naisen huudot asunnossa, asunnosta löydetty ruumiinsa sekä se, että mies on viimeinen, joka näki Anderssonin elossa.

– Suuresta keittiöveitsestä on myös löytynyt jälkiä Wilmasta, sanoo syyttäjä Jim Westerberg.

Äiti: En halua kenenkään koskevan häneen enää ikinä

Wilman äiti Linda Andersson kertoo ensimmäisessä antamassaan haastattelussaan Svenska Dagbladetille, että hän haluaa tytön ruumiin löytyvän, jotta perhe voi haudata hänet.

– Wilman täytyy saada rauha ja paikka, jonne mennä. Monet sanovat, että se on vain ruumis ja sielu on jossakin muualla, mutta en halua kenenkään koskevan häneen enää ikinä, Linda Andersson sanoo.

Pitkässä haastattelussa hän kertoo paniikista ja voimattomuuden tunteesta tyttären katoamisen jälkeen sekä shokista, joka seurasi, kun perhe sai tietää tytön kuolemasta.

– Tuota tuskaa ei voi sanoin kuvata, hän sanoo lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat