Mainos

Koira palasi lenkiltä, 12-vuotias Dante ei – kadonneen pikkupojan suuretsinnät keskitetään nyt joelle

Ruotsin poliisi käy kilpajuoksua kellon kanssa kadonneen 12-vuotiaan Danten etsinnöissä. Torstaiaamuun mennessä Dante on ollut kadoksissa jo kaksi yötä.

Viime yönä poliisi pyysi sukeltajat Ätran-joelle Falkenbergin kaupungissa. Kadonneen Danten etsinnät keskitetään nyt joen varteen ja läheiseen metsään Danten katoamiskaupungissa. Asiasta kertovat useat ruotsalaismediat. 

Samanaikaisesti koko Ruotsin kansa etsii Dantea ympäri Ruotsia.

– Meillä on paljon vihjeitä koko maasta. Ihmiset näkevät poikia, jotka näyttävät Dantelta niin Pohjois- kuin Etelä-Ruotsissa. Vihjeitä vyöryy paljon, kertoo poliisipäällikkö Per Sahlgren.

Etsinnöissä ovat mukana niin sotilaat kuin sadat vapaaehtoiset. Apuna käytetään koiria ja etsinnöissä on mukana myös helikoptereita.

Paikallisessa kirkossa voi päivän aikana saada henkistä tukea.

12-vuotias Dante on pukeutunut siniseen takkiin ja mustiin kenkiin. Hänellä on korville ulottuvat vaaleat hiukset ja hän on noin 140 cm pitkä. Ruotsin poliisi on julkaissut kuvan kadonneesta pojasta.

Dantella on Downin syndrooma. Hän oli tiistai-iltana käyttämässä perheen koiraa. Koira palasi lenkiltä kotiin, mutta poika ei. Danten etsinnät aloitettiin tiistai-iltana ja ne jatkuvat edelleen.

– Mitään vaihtoehtoa ei voida sulkea pois Dante katoamistapauksessa. Mitä tahansa on voinut tapahtua, sanoo poliisin viestintäjohtaja Peter Adlersson.

– Myöskään rikoksen mahdollisuutta ei voida poissulkea, hän sanoo.

Poliisi kehottaa ihmisiä tarkistamaan autotallit ja ulkorakennukset, sillä Dante voi piileskellä jossain. 

Kadonneiden etsimisestä on keskusteltu myös Huomenta Suomessa:

9:43

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja