Mainos

”Sydämemme ovat murtuneet” – Yli neljännesvuosisata sitten siepatun pojan jäänteet löytyivät USA:ssa

Yhdysvalloissa on löydetty siepatun ja pitkään kateissa olleen pojan jäänteet, kertovat muun muassa CNN ja ABC News.

Jacob Wetterling siepattiin 11-vuotiaana vuonna 1989. Naamioitunut mies sieppasi pojan aseella uhaten, kun Wetterling oli pyöräilemässä veljensä ja toisen pojan kanssa maalaistiellä.

Uhrin jäänteiden löytymiseen tiettävästi johtivat tiedot, jotka poliisi sai katoamiseen liitetyltä epäillyltä. Poliisi on luvannut tiedottaa asiasta tarkemmin ensi viikolla.

Jacobin äiti Patty Wetterling kommentoi asiaa KARE-TV:lle lauantaina lähettämässään tekstiviestissä. 

– Jacob on löytynyt ja sydämemme ovat murtuneet. 

Patty Wetterling jaksoi uskoa kaikkien vuosien ajan, että hänen poikansa löytyisi vielä elossa. Hän nousi valtakunnallisesti tunnetuksi lasten oikeuksien puolestapuhujaksi. Patty perusti miehensä Jerry Wetterlingin kanssa Jacob Wetterling Resource Centerin, jonka tarkoituksena on auttaa perheitä ja yhteisöjä lasten hyväksikäytön ehkäisemisessä.

Järjestön nettisivuillaan julkaisemassa kannanotossa todetaan, että kukaan ei halunnut Jacobin tarinalle tällaista päätöstä. 

– Jacobin vanhempien sytyttämä toivon liekki on johdattanut tuhansia muita kotiin, emmekä anna sen sammua, vaan aiomme jatkaa toimintaamme. Jacob, sinua rakastetaan. 

Minnesotan osavaltiossa siepatun pojan tapaus johti muutokseen Yhdysvaltain lainsäädännössä. Siitä asti laki on velvoittanut osavaltioita pitämään rekistereitä seksuaalirikollisista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.