Kuolleen Glee-tähden viimeisestä illasta tietoa

Yhdysvaltalaisesta Glee-televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijä Cory Monteith löydettiin kuolleena hotellihuoneesta Vancouverissa 14. heinäkuuta.

Lahjakas näyttelijä oli kuollessaan vain 31-vuotias. Brittiläisen Columbian kuolinsyyntutkijoiden mukaan pitkään päihderiippuvuuden kanssa paininut näyttelijä kuoli heroiinin ja alkoholin yhdistelmän yliannostukseen. Kuolinsyyntutkijat uskovat, että Monteithin kuolema oli järkyttävä vahinko.

Tähden kuoleman jälkeen on keskustelu Monteithin viimeisestä illasta käynyt kuumana. Nyt Monteithia näyttelemään opettanut ohjaaja ja hyvä ystävä Andrew McIlroy on selventänyt illan kulkua People-lehdelle. McIlroy vakuuttaa Monteithin viettäneen viimeisen iltansa ystäviensä kanssa, ennen kuin hän palasi hotellihuoneeseensa yksin aamuyön tunteina.

– Cory ei ollut epäilyttävien ventovieraiden seurassa, vaan häneen positiivisesti vaikuttavien ystävien. He olivat raittiita ystäviä, jotka Cory on tuntenut jo noin kymmenen vuoden ajan. He eivät käyttäneet aineita sinä iltana

McIlroy kertoo tavanneensa Monteithin viimeisen kerran viikkoja ennen hänen kuolemaansa.

– Hän oli päässyt hiljattain vieroituksesta ja voi hyvin. Hän oli onnellinen ja hyvinvoiva, täytti päivänsä tekemisellä.

Rakkaan ystävän kuolema oli suuri sokki McIlroylle. Hänen oli ollut tarkoitus mennä Monteithin kanssa yhdessä aamupalalle kohtalokkaana päivänä.

– Tämä on niin kauheaa, sillä ystävät kertoivat hänen olleen vielä illalla niin hyvässä kunnossa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat