Kuolleen Glee-tähden tyttöystävä rikkoi hiljaisuuden

Surun murtama näyttelijä Lea Michele toipuu hitaasti poikaystävänsä Cory Monteithin yllättävästä poismenosta.

Yhdysvaltalaisesta Glee-televisiosarjasta tutuksi tullut Cory Monteith löydettiin kuolleena hotellihuoneesta Vancouverissa 14. heinäkuuta. Lahjakas näyttelijä oli kuollessaan vain 31-vuotias. Brittiläisen Columbian kuolinsyyntutkijoiden mukaan pitkään päihderiippuvuuden kanssa paininut näyttelijä kuoli heroiinin ja alkoholin yhdistelmän yliannostukseen. Kuolinsyyntutkijat uskovat, että Monteithin kuolema oli järkyttävä vahinko.

Monteithin kuoleman jälkeen hänen tyttöystävänsä, Glee-sarjassa näyttelevä Lea Michele on ollut surun murtama.

– Coryn kuoleman jälkeen Lea on surrut hänen perheensä kanssa ja tehnyt heidän kanssaan tarvittavia järjestelyjä. He tukevat toisiaan tässä yhteisessä, syvässä kärsimyksessään, Lea Michelen edustaja pari viikkoa sitten järjestettyjen hautajaisten jälkeen.

Poissa julkisuudesta pysytellyt Lea Michele on edennyt surutyössään ja maanantaina hän fanien iloksi rikkoi hiljaisuuden.

– Kiitos teille kaikille siitä, että olette suurella rakkaudella ja tuella auttaneet minua pääsemään yli tänä vaikeana aikana. Cory tulee ikuisesti olemaan sydämessäni, Lea kirjoitti Twitter-tililleen.

Twiittinsä yhteydessä Lea julkaisi sydäntäsärkevän kauniin kuvan onnellisesta pariskunnasta.

Sky Newsuutisoi näyttelijän järjestäneen myös Glee-sarjan näyttelijöille ja muille työntekijöille oman Monteith-muistotilaisuuden. Glee-sarjan viides kausi alkaa Amerikassa syyskuussa, noin viikon verran alkuperäistä aikataulua myöhemmin. Kauden kolmas jakso tullaan korvaavaan Monteithille omistetulla tribuutilla. Suositun sarjan jatkon suhteen ei ole vielä tehty päätöksiä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat