Kuninkaallinen valokuvaaja ja nuori prinssi Charles olivat toistensa vihollisia – suhtautuminen muuttui kypsemmällä iällä yhdestä syystä

12:44
Kuningas Charles tapasi kansalaisia kadulla syyskuussa 2022.

Charles ja valokuvaaja Arthur Edwards tapasivat ensimmäisen kerran 1970-luvulla.

The Sunin kuninkaallinen valokuvaaja Arthur Edwards on ikuistanut kuningas Charlesin erinäisiin muotokuviin jo 1970-luvulta alkaen. 82-vuotias Edwards valokuvasi Charlesin jo esimerkiksi ennen kuin tuolloinen prinssi tapasi prinsessa Dianan.

Edwardsin ja nykyisen kuninkaan välit ovat olleet aikoinaan kuitenkin hyvin huonossa tilassa, sillä Edwards kuvailee Charlesin olleen jopa hänen "vihollisensa".

Tuoreessa podcast-haastattelussa Edwards kertoo joistakin vakavista yhteenotoistaan, joihin kuuluu muun muassa kaksikon ensimmäinen vuoteen 1980 sijoittuva riita.

Vuosien mittaan Charlesin ja Edwardsin välit kuitenkin muuttuivat suopeampaan suuntaan. Edwardsin vakuutti se, kun hän näki omakohtaisesti mitä silloinen Walesin prinssi teki epäitsekkäästi muiden hyväksi päivästä toiseen.

– Hän teki minuun suuren vaikutuksen. Luulin todella, että tämä mies vain saa asiat tehtyä. En vain halunnut olla enää aggressiivinen, vaan halusin tukea häntä niin paljon kuin pystyin, Edwards kertoi haastattelussa.

Kaksikon välejä valokuvaaja ei kuitenkaan nimittäisi ystävyydeksi, vaikka molemmat arvostavat ja ihailevat toisiaan.

– Ihailen häntä ja ajattelen, että hän on hieno mies, kuvaaja lisää.

Lähde: Hello


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja