Mainos

Kuningatarta ei sade haittaa – kahdeksatta kertaa isoisoäidiksi tullut Elisabet ihastuttaa tehokkaalla myrskyvarustuksellaan

6:07
Brittihovin uusin tulokas esiteltiin maailmalle

Kuningatar Elisabet tietää kuinka pukeutua sateen yllättäessä. 

Kuningatar Elisabet nähtiin keskiviikkona 8. toukokuuta Windsorissa järjestetyssä vuotuisassa Royal Windsor Horse Show'ssa. 93-vuotias kuninkaallinen saapui paikalle muun muassa tarkastaakseen omien hevostensa kunnon. 

Windsorin maita on keskiviikkona piinannut varsin harmaa ja sateinen keli, mikä ei kuitenkaan estänyt kuningatarta ulkoilemasta. Elisabet saapui tilaisuuteen päästä varpaisiin sadevarustukseen pukeutuneena ja näyttäen siltä, ettei hän aio jättää mitään sattuman varaan – eikä vilustua. 

Sateesta huolimatta kuningatar kuvattiin hymyilevänä ja hyväntuulisena. Elisabetilla onkin syytä hymyyn, sillä maanantaina 6. toukokuuta hänen lapsenlapsensa prinssi Harry sai puolisonsa herttuatar Meghanin kanssa ensimmäisen lapsensa

Kyseessä on Elisabetin kahdeksas lapsenlapsenlapsi. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan esittelivät esikoisensa maailmalle keskiviikkona 8. toukokuuta Windsorin linnassa. Onnea säteilevät tuoreet vanhemmat kertoivat, miltä perheen perustamisen ilo tuntuu. 

– Se on taianomaista. Se on todella upeaa. Minulla on kaksi maailman parasta miestä, joten olen tosi onnellinen, Meghan vastasi leveästi hymyillen.

Tuoreet vanhemmat kuvailivat vauvaansa rauhalliseksi.

– Hänellä on suloisin temperamentti, hän on tosi rauhallinen, Meghan kertoi.

– Hän on perinyt sen minulta, Harry heitti väliin ja sai vaimonsa nauramaan. 

– Hän on ollut kuin unelma. Nämä kaksi päivää ovat olleet erityisiä, Meghan kertoi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja