Kuningatar Elisabetin tiluksille tunkeutuneella miehellä oli varsijousi – tilanteen pelättiin kärjistyvän vaaralliseen aseen vuoksi

Windsorin linnan pihamaille joulupäivänä tunkeutunut 19-vuotias oli aseistautunut varsijousella, kertovat useat brittimediat.

Välikohtaus sattui samalla kun linnassa joulua juhli kuningatar Elisabet seuranaan muun muassa prinssit Charles ja Edward. Alueelle tunkeutunut mies saatiin kiinni ennen hänen ehtimistään itse linnan luo.

The Mirrorin haastattelemat turvallisuuslähteet kertovat, että tilanteen pelättiin kärjistyvän. 

– Oli hyvin hyvin hälyttävää todistaa tunkeutujaa paikalla. Oli aito huoli siitä, että tilanne olisi voinut kärjistyä pahoin, kun joudutaan käsittelemään niin vaarallista asetta, lähteet kertovat lehdelle.

Linnalla aloitettiin välittömästi huomattavat turvatoimet, kun tunkeutuja havaittiin valvontakameroissa. Mies saatiinkin nopeasti kiinni, minkä johdosta turvallisuustoimenpiteitä kehuttiin onnistuneiksi.

Linnalle pyrkinyttä southamptonilaismiestä on jo kuulusteltu tapahtuneen johdosta. Miehen tausta ja teon motiivit ovat toistaiseksi epäselvät.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja