Kuningatar Elisabet hakee osa-aikaista kodinhoitajaa – minimipalkkaa kompensoidaan muilla eduilla

Brittikuninkaallisten raskas vuosi 8:53
Kuningatar Elisabetille vuosi 2021 oli poikkeuksellisen raskas.

Nyt olisi paikka auki Iso-Britannian kuninkaallisen perheen palkkalistoilla!

Iso-Britannian kuningatar Elisabet hakee osa-aikaista taloudenhoitajan apulaista Skotlannissa sijaitsevaan kuninkaalliseen palatsiinsa, uutisoi Business Insider.

Taloudenhoitajan odotetaan työskentelevän 20 tuntia viikossa Edinburghin Palace of Holyroodhousessa, joka on Britannian monarkin virallinen virka-asunto kaupungissa.

Kuningatar viettää aikaa Edinburghissa ja muualla Skotlannissa varsinkin kesä-heinäkuun vaihteessa ja emännöi erilaisia tapahtumia Holyroodhousessa.

Ennakoiva lähestyminen ja ongelmien ratkaisukyky tulevat tarpeeseen

Palkkataso ei valitettavasti päätä huimaa. Tehtävästä maksettava tuntipalkka, 9,50 puntaa eli noin 11,40 euroa tunnilta vastaa Britannian minimipalkan tasoa.

– Tämä on tilaisuutesi hyödyntää innostuneisuuttasi ja kiinnostustasi vieraanvaraisuusalaa kohtaan tarjoataksesi jotakin poikkeuksellista, työpaikkailmoituksessa todetaan.

Ilmoituksessa kerrotaan aikaisemman kokemuksen olevan työnhaussa hyödyksi, mutta työnantajat ovat kiinnostuneempia hakijan ennakoivasta lähestymisestä ja kyvystä ratkoa haasteita.

Vaikka tehtävän palkkaus ei ole välttämättä houkutteleva, hakijalle on tarjolla kattava paketti muita etuja.

Ilmoituksen mukaan neljänä päivänä viikossa työskentelevä apulainen on oikeutettu muun muassa 33 päivän lomaan sekä pääsyyn erilaisiin ruokailu- ja virkistyspalveluihin.

Pestiä voi hakea vain, mikäli henkilöllä on työskentelylupa Britanniassa, minkä lisäksi hakijan on läpäistävä turvallisuusselvitys päästäkseen työskentelemään kuninkaalliselle perheelle. Ilmoituksen mukaan hakemusten viimeinen jättöpäivä on 21. tammikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat