Kuningatar Elisabet etsii keittiöhenkilökuntaa – Buckinghamin palatsiin voi päästä asumaan jopa ilman aiempaa kokemusta alasta

kuningatar Elisabet 25.12.2017

Kuningatar Elisabetin hovin cateringosasto etsii täydennystä. Työntekijällä on mahdollisuus jopa päästä asumaan Buckinghamin palatsiin.

Katso yllä olevalta videolta, miten samppanja kaadetaan oikeaoppisesti lasiin!

Buckinghamin palatsi on julkaissut tällä viikolla työilmoituksen, jossa etsitään vakituista keittiöportieeria Englannin hoviin.

Keittiöportieeri on osa Kuningatar Elisabetin hovin cateringosastoa. Työtehtäviin kuuluu ruokien valmistelu ja tarjoilu sekä keittiön ja siivousalueiden ylläpito.

– Se on työskentelyä tiiminä poikkeuksellisen hyvien tulosten saavuttamiseksi, ilmoituksessa kerrotaan.

Ruokaan yli puolitoista miljoonaa euroa vuodessa

Tarjotin kannattaakin tulevalla työntekijällä totisesti pysyä kädessä, sillä Englannin hovissa panostetaan vieraiden kestitsemiseen.

Vuonna 2015 hovissa ruokaan kului pelkästään 1,4 miljoonaa puntaa, eli noin yli 1,6 miljoonaa euroa. Buckinghamin palatsissa vierailee vuosittain arvioiden mukaan peräti 96 000 vierasta.

Kuningattaren illallisilla on ainakin nautittu muutamia vuosia sitten fasaanipaistia ja kanapee-leivoksia. Ruoan kanssa on tarjolla usein viinejä, jotka maksavat noin 70 euroa pullolta. Tosin menulta löytyy ajoittain kalliimpiakin tuotteita: Vuonna 2016 hovissa tarjoiltiin muun muassa noin 470 euron samppanjaa.

Palkka reilu 1 800 euroa kuussa ja asumisetu

Keittiöportieerin työstä maksetaan 19 935,80 puntaa (reilu 22 380 euroa) vuodessa. Lomapäiviä on yhteensä 33, ruoat ovat ilmaiset ja myös muita työetuja on luvassa.

Työntekijällä on lisäksi mahdollisuus myös asumiseen Buckinghamin palatsissa, Lontoossa!

Aiempaa työkokemusta ei vaadita

Yllättävää kyllä kokelaalta ei vaadita aiempaa kokemusta cateringalasta, sillä työntekijä koulutetaan tehtävään. Tärkeintä on, että tuleva työntekijä on luonnollinen "tiimipelaaja, iloinen päästessään mukaan ja oma-aloitteinen".

Edes ymmärrys hygieniasta ja turvallisuudessa keittiössä ei ole pakollista, mutta eduksi. Kiinnostusta täytyy vain löytyä omien taitojen kehittämiseen ja kokemuksen kartuttamiseen poikkeuksellisessa cateringympäristössä.

Työ sijaitsee Lontoossa Buckinghamin palatsissa, mutta myös matkustelu hovin mukana on mahdollista. Haku päättyy 24.8. klo 23.55 paikallista aikaa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja