Kuningatar Elisabet etsii someasiantuntijaa – tällaiset ovat vaatimukset

0:45
Kuningatar Elisabet piti perinteisen joulupuheensa vuonna 2018.

Kuningatar Elisabet palkkaa sosiaalisen median osaajan.

Buckinghamin palatsiin etsitään sosiaalisen median osaajaa. Palatsin virallisilla nettisivuilla ja Linkedin-palvelussa julkaistun ilmoituksen mukaan tehtävänä on johtaa digitaalisen median osaajista koostuvaa tiimiä, suunnitella digitaalisten kanavien sisältöstrategiaa ja tuottaa eri kanaville kiinnostavaa ja yleisön tavoittavaa sisältöä.

Hakijalla tulee olla kokemusta nettisivujen ja somekanavien ylläpidosta. Tehtävään valitun on myös ymmärrettävä, miten maksimoidaan somekanavien hyödyt ja minimoidaan riskit.  

Someasiantuntijan työaika on maanantaista perjantaihin 37,5 tuntia viikossa. Palkka on kokemuksesta riippuen 45–50 000 tuhatta puntaa eli 53–59 000 euroa vuodessa. Työetuihin sisältyy ilmainen lounas.

Bostonin yliopiston professori Arianne Chernock toteaa, että kuninkaallinen perhe tunnistaa sosiaalisen median merkityksen imagonsa hallinnassa.

– Luulen, että kuninkaallinen perhe on yrittänyt miettiä, miten olla ennakoivampi suhteessaan mediaan. He yrittävät luoda illuusiota saavutettavuudesta tai intiimiydestä, hän kommentoi New York Times -lehdelle.

Kuningasperhe on viime aikoina joutunut negatiivisen julkisuuden kohteeksi prinssi Andrew’n seksiskandaalin vuoksi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja