Kuningatar Elisabet bongattiin autoajelulta – hallitsijan koiralla oma erillinen kyyti

Vau, mikä yhdennäköisyys! Kuningatar Elisabetin vahanukke esiteltiin kuninkaallisin menoin – tältä se näyttää! 1:16
Vau, mikä yhdennäköisyys! Kuningatar Elisabetin vahanukke esiteltiin kuninkaallisin menoin – tältä se näyttää!

Kuningatar Elisabet vietti lauantaiaamua autoajelulla ympäri Sandringhamin kartanon tiluksia.

Kuningatar Elisabet, 95, matkasi viime viikon torstaina viikonloppureissulle Sandringhamin kartanolleen. Sairaalareissun vuoksi lepoon kehotettu kuningatar lensi kartanolleen helikopterikyydillä.

Kuningatar oli saanut lääkäriltä luvan poistua Windsorin linnasta ja liitää kopterikyydillä Sandringhamin kartanolleen. Kuningattaren on tarkoitus viettää kartanolla joulua yhdessä perheensä kanssa.

Kuningatar tallentui kuviin, joissa häntä vietiin lauantaina autoajelulle ympäri kartanon tiluksia. Kuningattaren seurana autossa oli vain sen kuljettaja, ja lähellä heidän autoaan ajoi toinen, Land Rover -merkkinen auto, joka kyyditsi yhtä kuningattaren corgi-koirista. Löydät kuvat tästä Daily Mailin jutusta.

Kuningatar tunnetaan rakkaudestaan corgeihin. Tällä hetkellä hänellä on yhteensä kolme koiraa: yksi dorkie, joka on yorkshirenterrierin ja mäyräkoiran sekoitus, sekä kaksi corgia.

Kuningattaren rakkaus koiriin ja erityisesti corgeihin sai alkunsa, kun hänen isänsä, kuningas Yrjö VI toi kotiin perheen ensimmäisen, Dookie-nimisen corgin vuonna 1933.

Lue myös:

    Uusimmat