Kukaan ei tullut isän donitsikaupan avajaisiin – pojan julkaisema kuva tyhjästä liikkeestä aiheutti yleisöryntäyksen

0:37
10 suosikkiherkkua, jotka aiheuttavat eniten riippuvuutta – kuinka montaa sinä himoitset?

Amerikkalaismies toden totta osoitti tempullaan, että sosiaalisessa mediassa on voimaa. Pojan julkaisemasta twiitistä tuli hetkessä viraali ja donitsiliikkeen suosio suorastaan räjähti.

Yllä olevalla videolla 10 suosikkiherkkua, jotka aiheuttavat eniten riippuvuutta – kuinka montaa sinä himoitset? 

Billy Byn isä avasi uudenkarhean donitsiliikkeen, jonka valikoimiin kuului kirkkaan värisiä, herkullisia donitseja sekä makeita kolach-leipiä. Oli vain yksi mutta: kukaan ei tullut liikkeen avajaisiin.

Billy oli murheellinen isänsä puolesta, ja halusikin auttaa tätä. Siksi hän julkaisikin Twitter-palvelussa koskettavan kuvan, jossa hänen isänsä seisoo ypöyksin punakeltaisen tiskin takana. Vastikään avattu ja kirkkain värin verhoiltu donitsiliike huokuu kuvassa tyhjyyttään.

– Isäni on surullinen, sillä kukaan ei tullut hänen uuden donitsiliikkeensä avajaisiin, Billy kirjoitti itkuisen emojin kera.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ja kuinkas sitten kävikään? Twiitistä tuli hetkessä viraali, ja monet donitsinnälkäiset ihmiset halusivat antaa tukensa surulliselle donitsiliikkeen omistajalle. Twiitti sai hetkessä yli satoja tuhansia tykkäyksiä, ja kuvaa kommentoitiin monin kannustavin ja ihailevin sanoin: donitseja muun muassa kehuttiin parhaiksi ikinä.

Billy’s Donut -liikkeen avajaispäivä olikin suurmenestys, kun ihmiset ryntäsivät donitsikaupoille – surullisesta ja toivottomasta alusta huolimatta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Halusin vain tehdä tilannepäivityksen! Myimme kaikki makeat kolach-leivät ja donitsit! Olette uskomattomia. Emme voi kiittää teitä kaikkia tarpeeksi siitä, että tulitte ja annoitte tukenne yrityksellemme. Tämä meritsee koko perheelleni niin paljon, Billy kirjoitti Twitterissä onnellisena avajaispäivän jälkeen.

Sen lisäksi, että donitsiliike sai osakseen suurta huomiota Twitterissä, liikkeen Instagram-sivulle ilmestyi hetkessä kymmeniä tuhansia seuraajia. Donitsiliikkeellä oli aiemmin 14 500 Instagram-seuraajaa, kun nyt perheyrityksen elämää seuraa noin 130 000 silmäparia, vaikka liike on ollut auki vasta muutamia päiviä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Donitsinhimoiset herkuttelijat eivät olleet ainoita, jotka tarttuivat amerikkalaismiehen tviittiin, sillä myös Twitterin edustajat poikkesivat donitsiliikkeessä vierailulla. Moni Instagram-käyttäjä vitsaileekin kuvan kommenteissa, että myös heidän on pakko ostaa lentoliput Texasiin – vain ja ainoastaan Billy’s Donuts -liikkeen donitsien ja niiden saaman huomion vuoksi.

Nähtäväksi jääkin, millaiseksi menestystarinaksi Billy’s Donut -liikkeen tulevaisuus vielä voikaan muuttua. Ainakin jo nyt liikkeen äkillinen suosio ja suloinen tarina keräävät huokailuja ja ilonkyyneleitä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: LADbible, Billy's Donut -liikeen Twitter- ja Instagram-tili

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja