"Kuka sinä edes enää olet", kysyi ystävä – Amyn osuva vastaus kaikille äideille, jotka ovat "antaneet itsensä repsahtaa"

8:11

Teksasilainen äiti muistuttaa kaikkia naisia, jotka ajattelevat antaneensa ulkonäkönsä repsahtaa, ettei niin ole oikeasti käynyt. Facebook-julkaisusta on sittemmin tullut viraali, ja muun muassa The Sun uutisoi siitä.

Mitä jos äitiys ja vauva-arki eivät olekaan sitä, mitä kuvitteli? Katso keskustelua yllä olevalta videolta!

Äiti ja bloggari Amy Weatherly, 34, kertoo, kuinka tapasi ystävän, jota ei ollut nähnyt pitkään aikaan. Nainen ihmetteli, kuinka näki Amyn julkisesti ilman meikkiä ja tennareissa.

"Kuka sinä edes enää olet", ystävä kysyi ja nauroi.

Amy olikin aikaisemmin ollut se tyttö, jolla oli aina trendikkäät vaatteet, koruja, paljon meikkivoidetta ja huulikiiltoa. Nyt lastensaamisen jälkeen tilanne oli kuitenkin toinen.

– Joo, joku siinä kolmannessa lapsessa todella pakotti minut antamaan itseni ”repsahtaa”, sanoin hassulla äänellä automaattisena puolustusmekanismina, Amy kirjoittaa.

"Totuus on, että minä tavallaan pidän itsestäni nyt"

Jälkeenpäin äiti kuitenkin pyöritteli sanomiaan asioita, ja tajusi, että ei hän ollut antanut itsensä repsahtaa. Amyn kirjoittama teksti on sittemmin kerännyt jopa tuhat reaktiota Facebookissa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tiesin, etten näyttänyt enää samalta kuin ennen, mutta olinko todella antanut itseni repsahtaa? 4,5 kiloa ekstraa ja sotkuinen nuttura viittaavat siihen, mutta sydämeni huusi: En todellakaan ole!

– Olen luottavaisempi nyt. Olen varmempi itsestäni. Epätodennäköisemmin itken eron takia tai jätän illan ulkona väliin tyttöjen kanssa likaisten hiusten vuoksi. Epätodennäköisemmin vaivun kevyeen masennukseen, koska joku ei tykännyt minusta tai kerään epävarmuutta, koska minua ei kutsuttu juhliin.

– Totuus on, että minä tavallaan pidän itsestäni nyt. Ehdottomasti enemmän, kuin pidin ennen. En haluaisi olla enää se tyttö, jolla on hienot hiukset, vaikka saisin kaikki maailman tiukat farkut ja vähärasvaiset lattet, Amy kertoo.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Maailman pitäisi seisoa ja taputtaa hänelle hulluna"

Amy muistuttaakin, että muutkaan äidit ja aikuiset naiset eivät ole antaneet itsensä repsahtaa, vaan todellisuudessa he ovat vain löytäneet itsensä ja kunnioittavat ja rakastavat itseään sellaisina kuin ovat – eikä sillä ole mitään tekemistä tekoripsien tai nahkakorvakorujen kanssa.

– On kelpo mahdollisuus, että me huomaamme, että he ovat kuorineet ulkoiset kerrokset ja tajunneet, että he ovat ok sen tytön kanssa, joka löytyy sisältä – sen, joka rakastaa perhettään ja kaikkea, mitä hänellä on, joka epäitsekkäästi antaa lapsilleen, joka rakastaa miestään suuresti, jolla on intohimoa ––.

– Maailman ei pitäisi väheksyä häntä. Maailman ei pitäisi olla huolissaan hänestä. Maailman pitäisi seisoa ja taputtaa hänelle hulluna. Maailman pitäisi työskennellä seuratakseen hänen kiihkeitä askeliaan kohti vapautta.

Äiti muistuttaakin kaikkia, jotka ajattelevat antaneensa itsensä repsahtaa, ettei niin ole oikeasti käynyt. Aina ei tarvitse näyttää täydelliseltä.

– Olet vain yksinkertaisesti päästänyt irti niistä asioista, jotka eivät ole enää tärkeitä ja vaihtanut ne niihin, jotka jättävät pysyvän perinnön, Amy kirjoittaa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Facebook, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja