Kuka on tämä oudolla videolla esiintyvä paidaton mies? Audi repesi kahtia törmättyään 13 autoon Pariisissa – kuski karkuteillä

Audi R8 -superauto repesi kahtia törmättyään pakettiautoon 0:40
Vastaavanlainen Audi R8 -superauto on revennyt kahtia ennenkin. Videolla näkyvät kuvat ovat peräisin Pohjois-Italiasta parin vuoden takaa. R8 törmäsi pakettiautoon karmein seurauksin.

Onko Pariisissa kuvatulla videolla esiintyvä mies järkyttävästä kolarista hengissä selvinnyt kuljettaja vai joku täysin ulkopuolinen? Vastausta ei tiedä poliisikaan. Löydät videon jutun lopusta.

Ranskan poliisi etsii edelleen kuljettajaa, joka romutti kuljettamansa superauton ja vaurioitti samalla 13:a muuta ajoneuvoa Pariisissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. 

Jotain auton nopeudesta kertoo sekin, että Audi R8 Spyder katkesi rytäkässä kahtia. Auton liekehtivä moottori löytyi useiden metrien päästä auton jäänteistä.

Kaikeksi onneksi ainakaan sivullisia ei loukkaantunut. Kadoksissa olevan kuljettajan voinnista ei ole tietoa.

Useita kuljettajia

Le Parisien -sanomalehden tietojen mukaan avomallinen R8 oli vuokrattu häitä varten. Samalla kertaa oli vuokrattu myös Porsche 911 -urheiluauto.

Twitterissä julkaistun videon perusteella tuho on ollut valtaisaa. Yhden silminnäkijän mukaan joku oli kaahannut naapurustossa samana yönä jo aiemmin. Poliisi totesi auton kiertäneen kuljettajalta kuljettajalle yön aikana.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

"Kaikki on hyvin"

Tällä hetkellä poliisi kaipailee erityisesti YouTubessa julkaistulla videolla näkyvää paidatonta miestä. Hänen yhteyttään tapaukseen ei tiedetä, mutta tämä on joka tapauksessa ollut kolaripaikalla hyvin pian onnettomuuden jälkeen.

– Mälläsimme sen, mutta kaikki on hyvin, mies sanoo Carscoops-sivuston tekemän käännöksen mukaan.

Katso video alta.

Viranomaisten saapuessa paikalle, ei koko kadulla ollut ketään.

Lue myös:

    Uusimmat