Kuka on Kuopiossa häiriköivä mies? Töytäisi pyöräilijän kumoon, nauroi ja näytti keskisormea: "Ollut useana aamuna pelottelemassa ja häiriköimässä ihmisiä"

6:54
Video: Näin varmistat, että pyöräsi on turvallinen.

Kuopiolainen nainen oli perjantaina aamulla hieman ennen kello kahdeksaa polkupyöräilemässä Puijonlaaksontiellä kevyenliikeenteen väylällä, kun hän joutui miehen tönäisemäksi.

Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että nainen oli kulkemassa kohti sairaalaa pesäpallostadionin suunnasta. Naisen mukaan huoltoaseman lähellä hänen eteensä oli tullut mies ja hän oli hidastanut pyöräilyvauhtiaan.

Mies oli tönäissyt naista sillä seurauksella, että hän oli kaatunut maahan ja loukannut polvensa.

Poliisin tiedotteen mukaan mies oli nauranut tapahtuneelle ja näyttänyt keskisormea poistuessaan paikalta.

Tuntomerkit julki

Virkavalta julkaisi miehestä tuntomerkit. Hän on noin 20-vuotias, hoikka ja pukeutunut anorakkiin, harmaaseen lippalakkiin sekä violettiin reppuun.

Paikalle tulleet sivulliset kertoivat, että sama mies on ollut useana aamuna pelottelemassa ja häiriköimässä ihmisiä. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus lievästä pahoinpitelystä.

Poliisi pyytää havaintoja tai vihjeitä miehen henkilöllisyydestä. Itä- Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimen numero on 0295 415 232 ja sähköpostitse vihjeitä otetaan vastaan osoitteessa vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja