Koiraa ulkoiluttanut nainen joutui rajun pahoinpitelyn uhriksi Joensuussa – poliisi pyytää havaintoja nuoresta miehestä

Nainen joutui rajun pahoinpitelyn kohteeksi kesken koiran ulkoilutuksen lauantai-iltana Joensuun Kanervalassa, kertoo Itä-Suomen poliisi.

Poliisi sai hälytyksen lauantaina kello 18 jälkeen Joensuun Kanervalassa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Nainen oli ulkoiluttamassa koiraansa Kuopiontien ja Vanamokadun välissä kulkevalla kevyenliikenteenväylällä, kun hän joutui pahoinpitelyn uhriksi.

Vastaan kävellyt nuori mies hyökkäsi naisen kimppuun ja kohdisti häneen rajua väkivaltaa. Mies poistui tapahtumapaikalta metsän kautta luultavasti Kuopiontien tai Kajaanintien suuntaan.

Epäilty tekijä on normaalivartaloinen ja arviolta 20–30-vuotias mies. Pahoinpitelyn aikaan hänellä oli yllään musta lippalakki ja tumma huppari.

Poliisi pyytää havaintoja mahdollisesta tekijästä ja hänen liikkeistään. Lisäksi poliisi kaipaa havaintoja itse pahoinpitelystä ja tietoja mahdollisista Kanervan alueella sijaitsevista asukkaiden valvontakameroista.

Kaikki havainnot ja tiedot voi ilmoittaa joko sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai rikostutkijalle numeroon 029 545 6318.

Lue myös:

    Uusimmat