Mies sai maiharista päähänsä mentyään tupakalle ravintolan terassille Joensuussa – poliisi kaipaa havaintoja tummiin pukeutuneesta, lähes 2-metrisestä miehestä

Poliisi kaipaa havaintoja myöhään lauantai-iltana tapahtuneeseen pahanpitelyyn liittyen, kertoo Itä-Suomen poliisi.

Pahoinpitely tapahtui Joensuun Rantakylässä Puronsuunkadulla sijaitsevan ravintola Kammarin edustalla lauantaina noin kello 23 aikaan.

Kontiolahtelainen 52-vuotias mies kertoo olleensa ravintolan ulkoterassilla tupakalla, kun terassille saapunut isokokoinen mies potkaisi häntä yhtäkkiä päähän.

Uhri oli kaatunut potkun voimasta maahan, minkä jälkeen isokokoinen mies oli jatkanut uhrin pahoinpitelyä lyömällä ja potkimalla.

Pahoinpitelyn kohteena ollut mies oli saanut vammoja kasvojen alueelle ja hänen silmälasinsa menivät rytäkässä rikki.

Mies oli lähes 2-metrinen, tummiin pukeutunut mies

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja tapahtuneeseen liittyen, sillä tekijä oli poistunut paikalta. Pahoinpitelijä on poliisin mukaan noin 190-senttinen, hoikkarakenteinen mies. Tapahtumahetkellä tekijällä oli yllään tummanharmaa takki ja mustat reisitaskuhousut ja maiharit.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232. Lisäksi poliisipäivystyksen numero palvelee numerosta 0295 415 320 on auki maanantaista perjantaihin kello 08–16.15 välisenä aikana. 

Lue myös:

    Uusimmat