Kuka on Antti Järvinen? Robin Packalen paljastaa vastauksen uutuuskappalettaan ympäröivään kysymykseen

Robin Packalen oli Alan Walkerin mukana Kiinan-kiertueella – tällainen kokemus se oli 0:57
Katso myös: Robin Packalen oli Alan Walkerin mukana Kiinan-kiertueella – tällainen kokemus se oli

Robin Packalenin ja Tupen uutuuskappale on saanut ihmiset pohtimaan kuumeisesti, kuka on Antti Järvinen.

Artistit Robin Packalen ja Tupe julkaisivat perjantaina 31. toukokuuta odotetun kappaleensa Häitä pidelly. Kappaleessa lauletaan menetetystä rakkaudesta, joka on nyt avioitumassa uuden kumppanin Antti Järvisen kanssa.

Kappaleesta etukäteen julkaistu maistiainen saavutti jo aiemmin suuren suosion muun muassa videopalvelu TikTokissa ja nousi keskustelunaiheeksi eri somealustoilla. Somekeskusteluissa on toistunut yksi tietty kysymys: Kuka on Antti Järvinen?

Packalen ja Tupe vierailivat kappaleensa julkaisupäivänä Radio Suomipopin haastattelussa, jossa juontaja Juho Keskitalo tiedusteli heiltä mystisen Antti Järvisen henkilöllisyydestä.

– Antti Järvinen on hyvin monikin selkeästi suomalainen hahmos-henkilö. Tekohetkellä yritimme etsiä ja löytää, että onko nyt jotain sellaista Antti Järvistä, joka voisi tästä asiasta suuttua. Emme oikein löytäneet ylipäätään kauhean montaa Antti Järvistä, Packalen kertoi.

 Packalenin mukaan tekijät ajattelivat, että Häitä pidelly -kappaleeseen sopisi jonkin ”todella suomalaisen” nimen mainitseminen.

– Juho Keskitalo olisi minun mielestäni ollut kanssa ihan hyvä, Keskitalo heitti. 

– Siellä on Korhoset ja Järviset ja kaikki tällaiset top kolmosessa, top vitosessa vähintään. Niin sen takia tuo Järvinen nyt siihen ikävä kyllä joutui syyniin, Packalen sanoi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat