F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kuka korvaa Lewis Hamiltonin? Mercedekseltä jo tietoa yhdestä ehdokkaasta, esillä myös kutkuttava jokerikortti – "Matkustaa testien jälkeen Bahrainiin"

2:17
Kysymyksiä herättävä video: Lewis Hamilton kulki pitkään ilman kasvomaskia varikolla voitettuaan Bahrainin GP:n – päivää myöhemmin Mercedes-tähdellä havaittiin koronavirus.

Spekulaatiot Lewis Hamiltonin F1-korvaajasta alkoivat välittömästi, kun Mercedeksen brittimestarin koronavirustartunnasta uutisoitiin tiistaina

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
Pe: harjoitukset klo 15.25 ja 19.25.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat klo 18.00
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mestaruutensa jo varmistanut Hamilton joutuu jäämään sivuun tulevana viikonloppuna Bahrainissa ajettavasta Sakhirin GP:stä. Mercedes siis tarvitsee Valtteri Bottaksen rinnalle uuden kuskin. 

Yksi varteenotettava vaihtoehto on Stoffel Vandoorne. Formula E -sarjassa ajava belgialainen on Mercedeksen varakuljettaja.

Mercedeksen mediaosasto vastasi jo median Vandoornesta tekemiin tiedusteluihin. 

– Stoffel ajaa tänään Formula E -testeissä Valenciassa, ja matkustaa testien jälkeen Bahrainiin, Mercedekseltä kerrottiin. 

– Olemme sanoneet, että ilmoitamme korvaavasta kuskista aikanaan. Se pitää edelleen paikkaansa. Stoffelin piti matkustaa Bahrainiin Formula E -testien jälkeen ja se suunnitelma pitää edelleen. 

Vandoorne, 28, ajoi F1-sarjassa kilpaa McLarenilla vuosina 2016-2018. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Vandoornen lisäksi yksi Mercedeksen vaihtoehdoista voi olla myös Esteban Gutierrez, joka on toiminut tallin testikuskina viimeiset kolme vuotta. Meksikolainen on ajanut F1-sarjassa kilpaa vuodet 2013, 2014 ja 2016. 

Jokerikortiksi voi nousta Mercedeksen kuskiohjelmaan kuuluva George Russell, joka on antanut loistavia näyttöjä heikolla Williams-autolla kahden F1-kauden ajan. Russelia pidetään yleisesti tulevaisuuden F1-mestarina, ja ainakin brittitoimittajien keskuudessa näkymä Russellin noususta Hamiltonin tilalle on saanut kannatusta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja