Kuka kaipaa Ronaldoa? Dybalan hattutempusta positiivista päänvaivaa Juventukselle

Argentiinalaiskärki Paulo Dybala sai Juventus-fanit unohtamaan Cristiano Ronaldon pelikiellon, kun italialaisseura murskasi sveitsiläisen Young Boysin 3-0 jalkapallon Mestarien liigassa tiistaina.

Pääkuvan videolla Dybalan ja Bonuccin junailema upea avausmaali.

Ronaldon paikalle hyökkäyksen kärkeen päässyt Dybala oli ottelu isäntä hattutempullaan.

Hän avasi maalinteon jo 5. minuutilla Leonardo Bonuccin maagisesta syötöstä ja tuplasi Juventuksen johdon reilun puolen tunnin kohdalla.

Hattutemppu tuli täyteen 69. minuutilla, kun Juan Cuadrado petasi hänelle avopaikan maalin eteen.

Kolmannen osumansa Dybala oli tehdä jo aiemmin toisella jaksolla, mutta sijoitus kolahti tolppaan.

Valmentaja Massimiliano Allegrilla riittää päänvaivaa Juventuksen hyökkäysvalinnoissa, sillä Dybala, Ronaldo ja Mario Mandzukic janoavat kaikki peliaikaa. Ongelma on kuitenkin positiivinen, sillä harvalla valmentajalla on valita tuollaisesta arsenaalista.

Juventus on H-lohkon kärjessä puhtaalla pelillä, Young Boys on hävinnyt molemmat ottelunsa.

Toisessa Suomen aikaa klo 20 alkaneessa ottelussa Manchester City voitti Hoffenheimin 2-1-vieraskentällä. Ratkaisun tuikkasi David Silva 87. minuutilla.

Voitto oli Mestarien liigan kauteen yhtenä suurimmista suosikeista lähteneelle Citylle tärkeä, sillä se oli hävinnyt avausottelunsa.

Kaikki Mestarien liigan ottelut katsottavissa suorina lähetyksinä ja suomeksi selostettuna cmore.fi-suoratoistopalvelussa. Lisäksi C Moren tv-kanavilla tiistaina vielä kaksi ottelua: