Cristiano Ronaldo jäi maaleitta, mutta sai juhlia kotiinpaluussaan – ManU vaikeissa asemissa

Juventus haki 1-0-vierasvoiton Manchester Unitedista jalkapallon Mestarien liigan tiistain kierroksen odotetuimmassa ottelussa.

Pääkuvan videolla Juventuksen 1-0-voittomaali.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Kentän seuratuin pelaaja oli Juventuksen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo, joka palasi entiselle kotistadionilleen toista kertaa urallaan vastustajan pelipaidassa.

Maalin makuun Ronaldo ei päässyt, mutta oli hyvin esillä 17. minuutilla tulleessa voitto-osumassa. Ronaldo rynnisti keskityspaikkaan oikealta laidalta, syötti keskelle ja pallo pomppasi Paulo Dybalalle tekopaikkaan. Argentiinalaishyökkääjä viimeisteli varmasti ja tuuletti kauden neljättä UCL-maaliaan.

Ronaldo hätyytteli ManU-maalia vaarallisesti muutamaan otteeseen, mutta espanjalaisvahti David De Gea esti portugalilaisen maalijuhlat. 

Ennen ottelua nähtiin erikoinen episodi, kun Unitedin joukkuetta kuljettanut linja-auto joutui ruuhkaan ja isännät tulivat edellisen UCL-kotiottelun tavoin myöhässä stadionille. Manageri Jose Mourinho ei bussissa istunut, vaan kertoi kävelleensä fanijoukossa Old Traffordille. Samalla hän kommentoi nyrpeästi pelaajiensa istumista madelleessa linja-autossa.

Juttu jatkuu videon alla.

H-lohkossa Juventuksella on täydet yhdeksän pistettä kolmesta ottelusta. ManU on neljässä pinnassa ennen Valenciaa (2) ja Young Boysia (1). Unitedin jatkopaikka on kaikkea muuta kuin varma, sillä englantilaiseuralla on edessä vielä vaikeat reissut Juventuksen ja Valencian vieraaksi.  

Illan muissa otteluissa nähtiin muun muassa Real Madridin 2-1-voitto Plzenistä ja AS Roman komea 3-0-voitto TsSKA Moskovasta Edin Dzekon johtamana. 

Juttu jatkuu videoiden alla.

Kierroksen tulokset ja alkulohkojen tilanteet nähtävissä artikkelin pohjalla.

Mestarien liiga C Morella keskiviikkona:

Club Brügge – AS Monaco klo 19.40 C More Sport 2:lla
PSV Eindhoven – Tottenham klo 19.50 C More Sport 1:llä ja Subilla (studio jo klo 19.30)
PSG – Napoli klo 21.50 C More Sport 2:lla
Barcelona – Inter klo 21.50 C More Sport 1:llä

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorina lähetyksinä cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat