Kuivahtavatko halut helteillä? Näin teet seksistä miellyttävää elohopean kohotessa

Seksielämän ei tarvitse antaa kuivahtaa puutarhan kasvien tavoin kovien helteiden aikana. The Sunin haastattelema asiantuntija antaa vinkit, joiden avulla mahtavaa seksiä voi harrastaa myös elohopean kohotessa.

Millaisia seksileluja kotoa tulisi löytyä? Katso vastaus yllä olevalta videolta!

Hellevaroitus on edelleen voimassa ympäri maata eikä kuumille säille näy vielä ensi viikon alussa loppua. Kuumuus voi saada monet karttamaan hikisiä puuhia, mutta se ei tarkoita, että makuuhuoneessa tunnelman pitäisi viilentyä.

Seksiäkin voi harrastaa nimittäin eri tavoilla ja paikoissa, ja toiset tavat ovat kuumalla ilmalla miellyttävämpiä kuin toiset. Seksi- ja parisuhdeasiantuntija Annabelle Knight vinkaa The Sun-lehdelle, miten harrastaa mahtavaa seksiä, vaikka lämpötila sisällä ylittäisi hellerajan.

1. Edetkää hitaasti

– Tämä on täydellinen mahdollisuus säätää vaihdetta alemmas ja löytää uudelleen yhteys seksin aikana, asiantuntija sanoo.

Knight suosittelee esimerkiksi työntöjen sijaan miestä hieromaan itseään naista vasten, jolloin seksi vie vähemmän energiaa. Myös esimerkiksi lusikka on hyvä asento sensuelliin ja hitaaseen seksiin.

2. Seksi suihkussa

Suihkussa voi helposti säätää lämpötilan molemmille sopivaksi. Ei muuta kuin hommiin! Jos suihkuseksiä aikoo harrastaa useammin, suosittelee Knight hankkimaan esimerkiksi erilaisia suihkuun asennettavia kahvoja ja kädensijoja, jotka tekevät touhusta turvallisempaa.

– Jos käytätte liukuvoidetta (jota suosittelen kovasti), muistakaa valita silikonipohjainen, sillä se ei peseydy pois vesihöyryssä.

3. Leikkikää seksileluilla ja lämpötiloilla

Knightin mukaan seksilelut ovat täydellisiä apuvälineitä silloin, kun haluaa viilentää lämpötilaa petipuuhissa. Jos kokeilunhalua löytyy, suosittelee asiantuntija ottamaan kovan seksilelun, joka on tehty esimerkiksi metallista tai lasista, ja laittamaan sen viileään tai kylmään veteen ennen makuuhuoneen puolelle siirtymistä.

– Käytä sitä väsyneiden ja kipeiden lihasten hieromiseen ennen sijoittamista sisään ja nauti viileästä tunteesta ja sisäisestä simulaatiosta, Knight neuvoo.

4. Antakaa toisillenne viileät hieronnat

Viileä sisäinen tai ulkoinen hieronta voi auttaa mukavasti kuumalla ilmalla. Aseta liukuvoide tai hierontaöljy jääkaappiin noin puoleksi tunniksi ja ota esiin ennen makuuhuoneen puolelle siirtymistä. Liukuvoide tai öljy toimii hyvin sellaisenaan tai sen voi yhdistää viilennettyyn seksileluun.

5. Siirtykää pois makuuhuoneesta

Yhdestä kotisi huoneesta löytyy suorastaan valmiina jo ilmastointi, jonka saat käyttöön vain siirtymällä pois makuuhuoneesta.

– Tuo seksi ulos makuuhuoneesta keittiöön. On erityisen hyvä, jos sinulla on työpinta lähellä jääkaappiasi. Avaa vain ovi ja anna mennä, sinulla on periaatteessa ilmastointi kaikista osuvimmassa paikassa, Knight vinkkaa.

Jos pöytäpintaa ei löydy aivan jääkaapin vierestä, käy keittiön lattia tarkoitukseen aivan yhtä hyvin.

6. Seksiä ulkona

Jos rohkeutta riittää, voi petipuuhat viedä makuuhuoneesta hiukan keittiötä kauemmas. Nimittäin ulos asti. Tärkeintä on tietenkin, ettei touhusta jää kiinni.

– Ensinnäkin etsikää syrjäinen, varjoisa paikka sessiolle ja tuplavarmistakaa, että olette aivan yksin. Mitä tulee ulkona harrastettavaan seksiin, seisomisasennot ovat parhaita, erityisesti, kun on kuuma, Knight neuvoo.

Kun seksiä harrastaa seisten, eivät maassa olevat oksat, kivet, ynnä muut luontokappaleet häiritse. Asennosta pääsee myös helpommin pois, jos joku pääsee kuitenkin yllättämään.

Muista juoda vettä

Erityisesti hikisissä puuhissa täytyy helteillä muistaa juoda vettä. Myös seksin aikana pari lasia kannattaa pitää koko ajan hollilla, jotta juomisen muistaa ja heikon olon voi välttää.

– Muista, että tämä lämpöaalto ei ole naurunasia. Jos missään vaiheessa seksiä alat tuntea itsesi huonoksi tai heikoksi, pidä tauko, juo vettä ja viilennä itsesi, Knight muistuttaa.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja