Kuinka mies suhtautuu naisen ilmavaivoihin? Miehet vastaavat

Mitä mies todella ajattelee, jos naisella on ilmavaivoja sängyssä? MTV Lifestyle otti selvää.

”Tuntuu, että naiset aina ajattelee, miltä ne näyttää ja kuulostaa seksin aikana. Jos esimerkiksi pieraisee, se on maailmanloppu. Onko niin, että mies ei tosiaan välitä, jos nainen pieree?”, nimimerkki Parhaita kysymyksiä jo vuodesta 1985 kysyy.

Näin miesraati vastasi:

"Onko niin? On. Korkeintaan siitä voidaan saada yhteiset naurut, koska pierut on hauskoja."
– Mies, 35, sinkku

"Ihan turhaan naiset ajattelee miltä ne näyttää ja kuulostaa. Jos on petiin asti päästy niin kyllä sillon pitää naista viehättävänä kaikin tavoin ja nainen sekä näyttää että kuulostaa hyvältä. Jos pieru pääsee niin ei se maailmaa kaada, ohittaisin asian ja sen tarkemmin asiaa miettimättä. Jos pieree huvikseen seksin aikana niin se ois himppasen epämiellyttävää."
– Mies, naimisissa, 33

"On totta, mies ei välitä. Saattaa naurattaa, toivottavasti molempia, mutta miehen nauru on hyväntahtoista."
Mies, 35, sinkku

"Ei minua ainakaan henkilökohtaisesti pelästytä se, jos nainen pieraisee. Sehän kertoo vain sen, että nainen on täysillä mukana tai on niin rentoutunut, että se tulee huomaamatta itsekseen."
Mies, 36, sinkku

"No sanotaan näin, että ei se tunnelmaa varsinaisesti nostata, mutta ei siihen maailma kaadu. Kaikille sitä sattuu, ja ei sitä kannata jäädä suremaan."
– Mies, 30, sinkku

"Vaikka piereminen onkin luonnollinen tapahtuma niin lähdetään siitä, että metaania ei päästellä seksin aikana ilmaan. Mikäli tavoitteena on tappaa seksihalut niin siitä vain mutta ei muuten. Jos kyseessä on vaginapieru niin se johtuu puhtaasti siitä, että ilmaa "pumpataan" sisään joka lopulta vapautuu "pieruna". Syy löytyy siitä, kuinka seksiä harrastetaan. Siinä missä jälkimmäinen on seksin harrastamisen sivuvaikutus, on ensimmäinen väärä aromi nautinnolliseen aktiviteettiin makuuhuoneessa."
Mies, 32, sinkku

"Ei seksin aikana pidä mitään kummempia miettiä. Täysii vaan äksoniä ja ääntä fiiliksen mukaan. Jos nainen siinä maatessa miettii jatkuvasti miltä näyttää ja katselee peiliin toisella silmällään, niin kertoo se mielestäni siitä, kuinka vähän kumppani häntä sillä hetkellä kiinnostaa.

Jos nainen jatkuvasti piereskelee, niin voi se hiukan latistaa tunnelmaa, koska tilanne voi alkaa naurattaa niin paljon, että tunnelma latistuu. Vahinkopaukkuja toki sattuu kaikille, mutta ei pidä sekoittaa siihen toiseen pörinään, mikä saattaa lähteä – tai voihan sitä yrittää syyttää paukun sattuessa. Jos nainen pieraisee olkkarin sohvalla telkkuaa katsellessa, niin mikäs siinä. Onhan se kuitenkin enemmän meidän ukkojen juttu."
Mies, 46, sinkku

"Parhaimmillaan petipuuhat on silloin, kun on rento meininki ja on hauskaa. Ei silloin pieni – huom. pieni – turahdus mitään haittaa, kunhan haju ei jää viipyilemään."
Mies, 35, naimisissa

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Esitä kysymyksesi täällä!

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! !


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat