Kuin moderni Audrey Hepburn! Anne Hathaway hehkui SAG-gaalassa

Yksi tammikuisen Screen Actors Guild -gaalan upeimmista naisista oli Anne Hathaway, 30, joka muistutti modernia Audrey Hepburnia tummassa ja tyylikkäässä asussaan.

Screen Actors Guild -tapahtuma, eli SAG-gaala järjestettiin 19. kerran sunnuntaina 27. tammikuuta 2013. Vuoden parhaista näyttelijänsuorituksista kilpaili muun muassa Anne Hathaway, 30, roolillaan elokuvassa Les Misérables. Kaunottaressa ei kuitenkaan ollut mitään kurjaa, vaan hän oli yksi illan loistavimmista tähdistä. Kolmekymmentä täyttänyt nainen on löytänyt vihdoin oman aikuisen tyylinsä lyhennettyään hiuksensa tuoreimpien rooliensa myötä.

Hathawayn yllä nähtiin elegantti, mutta paljastava Giambattista Vallin iltapuku. Naisellinen asu oli täysi kymppi, kun se oli asustettu Jimmy Choon varpaat paljastavilla korkokengillä, clutch-laukulla ja hauskoilla rusetein somistetuilla kynsillä. Näyttelijätär oli hillityn paljastavassa ja tummassa asussaan kuin moderni Audrey Hepburn – keimailevat eleet ja vallaton hymy vain paransivat yhdennäköisyyttä.

Anne Hathaway palkittiin SAG-gaalassa parhaan naissivuosan palkinnolla.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja