Anne Hathawayn muodonmuutos: Kymmenessä vuodessa kiltistä Disney-tytöstä aikuiseksi naiseksi

Anne Hathaway on käynyt läpi muutoksen kiltistä naapurintytöstä ja Disney-prinsessasta aikuiseksi, tyylitietoiseksi naiseksi. Tyylimuutos kuvastaa näyttelijän nousujohteista uraa, joka sisältää nykyään yhä erilaisempia rooleja. Näin viattomalta nainen näytti kaksikymppisenä kymmenen vuotta sitten!

Kolmekymppinen näyttelijätär Anne Hathaway on kokenut melkoisen tyylimuutoksen viimeisten kymmenen vuoden aikana. Aikuisuus on tehnyt hyvää ennen kovin tyttömäiselle naiselle, ja jotain etua siitä on varmasti ollut kaunottaren urallekin, sillä enää häntä ei tunneta uran ensimmäisten vuosien Prinsessapäiväkirjojen tapaisista Disney-elokuvista, vaan vaikkapa viimeisestä särmästä roolistaan The Dark Knight Rises -elokuvan Kissanaisena tai vielä ensi-iltaansa odottavan uusitun Les Misérablesin karuna työläisnaisena Fantinena.

Hathaway on osoittanut olevansa yksi Hollywoodin nuorista kärkikastiin kuuluvista, ja hänet tullaan varmasti näkemään tulevaisuudessa yhä monipuolisemmissa rooleissa. Kun vuonna 2003 kaksikymppinen nainen edusti pitkätukkaisena tähtisilmänä, pukeutuu hän 2013 päivitettyyn, aikuiseen tyyliin, jonka kruunaa lyhyt leikkaus hiuksissa ja maskuliinisen tyylikkäät asuvalinnat.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja