Kuin ilmetty Diana! Ensimmäinen kuva The Crown -sarjassa nähtävistä kuninkaallisista häistä julki

Marraskuussa uusin jaksoin jatkuvan The Crown -sarjan Twitter-tilillä on julkaistu ensimmäinen kuva prinsessa Dianan häätyylistä.

Netflixin huippusuosittu kuningatar Elisabetin valtakaudesta kertova The Crown -sarja jatkuu uusin jaksoin marraskuussa.

Sarjan neljännellä tuotantokaudella siirrytään 1980-luvulle ja nähdään, kuinka prinssi Charles (Josh O'Connor) tutustuu nuoreen Lady Diana Spenceriin (Emma Corrin).

Elokuussa julkistetussa trailerissa nähtiin lyhyt vilaus kuninkaallisista häistä, joita vietettiin 1981. Näyttelijä Emma Corrin on aiemmin kertonut Vogue-lehden haastattelussa hääkohtauksien kuvaamisesta.

– Kun kuvasimme kohtauksia, minulla piti olla apuna kymmenen ihmistä auttamassa pukeutumisessa, koska puku on niin massiivinen, Corrin paljasti.

Viikonloppuna puvusta nähtiin vihdoin ensimmäinen kuva, kun häätyyli paljastettiin The Crownin Twitter-tilillä.

– Ensimmäinen vilaus prinsessa Dianan hääpuvusta. Emmy-palkittu pukusuunnittelija Amy Roberts tahtoi saada pukuun saman hengen ja tyylin kuin David ja Elizabeth Emanuelsin alkuperäisessä luomatta täydellistä jäljitelmää Emma Corrinille, Twitterissä kerrottiin.

Kuva herätti välittömästi keskustelua Twitterissä.

– Tiara on liian suuri, eikä mekko ole yhtä muhkea, mutta hyvin lähellä, eräs arvio kuului.

– Puku on todella hyvä tribuutti. Hunnun ja tiaran kanssa on menty metsään. Huntu on liian paksu ja tiara näyttää liian suurelta, toinen komppasi.

– Puvun henki välittyy! Saa nähdä, miltä se näyttää käytännössä.

The Crownin neljännen tuotantokauden jaksot tulevat katsottavaksi Netflixiin 15. marraskuuta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja