Krystal kirjoitti koskettavan kirjeen toiselle vauvalleen: "Lasken sinut sylistäni useammin kuin haluaisin"

Äitityypit, jotka tapaat jokaisessa leikkipuistossa – kuka itse olet? 0:54
Yli-innokas tuntuu olevan puistossa ensimmäistä kertaa, oppikirjaemo tekee kaiken niin kuin opaskirja neuvoo... Nämä äitityypit tapaat jokaisessa leikkipuistossa! Kuka itse olet?

Krystal kirjoitti kauniin kirjeen toiselle lapselleen kertoakseen, että rakastaa tätä valtavan paljon.

Sanotaan, että ensimmäisen lapsen kanssa kaikki on uutta ja ihmeellistä, toisen lapsen kohdalla jo kertaalleen koettua. Krystal Wiggins päätti kirjoittaa kirjeen toiselle lapselleen kertoakseen, että tämä on hänelle aivan yhtä tärkeä kuin perheen esikoinen.

– Rakas toinen lapseni, räpäytin silmiäni ja kolme viikkoa on mennyt siitä, kun saatoin sinut tähän maailmaan. Koska olet toinen lapsi, sinulla on etuoikeus olla olematta "koe-eläin". En (luultavasti) tee kanssasi samoja virheitä, jotka tein alkumatkallani vastasyntyneen kanssa, vaikka "kahden lapsen äiti" -virheitä varmasti syntyykin matkalla, Krystal kuvailee Motherly-sivustolla.

– Tällä kertaa tiedän, että jos hikottelet kymmenen kertaa päivässä, minun ei tarvitse soittaa lääkärille ja kysyä, oletko kunnossa. Jos pulautat vähän jokaisen aterian jälkeen, minun ei tarvitse olla huolissani siitä, ettet syö tarpeeksi.

"En voi pidellä sinua samalla tavalla..."

Vaikka osa asioista on nyt helpompia, saatuaan toisen lapsen Krystal on huomannut, että joutuu jakamaan huomionsa koko ajan kahden pienokaisen kesken.

– En voi pidellä sinua samalla tavalla kuin aiemmin pitelin veljeäsi. En niin usein kuin haluan tai koska vain haluan. Lasken sinut sylistäni useammin kuin haluaisin, kun itket tai olet hermostunut, koska isoveljesi läikytti aamiaistaan vaatteilleen ja häntä pitää auttaa vaihtamaan ne, Krystal kuvailee.

Krystal ei voi istua pitkään rauhassa imettämässä, koska perheen esikoistakin pitää vahtia ja viihdyttää. Hän ojentaa usein tuoreen vauvansa muidenkin syliin, koska perheen toinen lapsi kaipaa äitiään.

– Ennen kuin synnyit, mietin, miten olisi mahdollista rakastaa kahta pientä ihmistä yhtä paljon kuin jo rakastin veljeäsi. Siitä hetkestä lähtien, kun synnyit, sydämeni kasvoi sinun vuoksesi kaksinkertaiseksi, Krystal sanoo.

– Joten, rakas toinen lapseni, haluan sinun tietävän, että rakastan myös sinua – huolimatta siitä, että sinun täytyy luultavasti aina tapella vähän enemmän minun huomiostani ja huutaa vähän kovempaa, jotta sinut kuultaisiin.

"Kiitän sinua, ihana toinen lapseni, tästä uudesta perspektiivistä"

Krystal kertoo lapsia saatuaan oppineensa, että kaikki hetket ovat kallisarvoisia. Esikoisen kaksi ensimmäistä vuotta tuntuvat suorastaan vilahtaneen ohi.

– Joten kiitän sinua, ihana toinen lapseni, tästä uudesta perspektiivistä äitiyteen. Olemme vasta tavanneet, mutta täytät kotimme ja sydämemme tavoilla, joihin vain sinä kykenet. Tuot enemmän iloa ja merkitystä päiviimme ja olet tuonut perheeseemme enemmän rakkautta tavoilla, joihin vain sinä, toinen lapsemme, pystyt, Krystal kirjoittaa.

– Joten, kallisarvoinen toinen lapseni: et ehkä vielä tiedä sitä, eikä sinusta ehkä aina tunnu siltä, mutta haluan sinun tietävän, että näen sinut, kuulen sinut ja rakastan myös sinua.

Lähde: Mother.ly

Lue myös:

    Uusimmat