Kruununprinsessa Victorian lapset toivottavat hyvää joulua – hassuttelevat Ruotsin kuninkaallisen oopperan puvustamossa

Ruotsin kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel ja heidän lapsensa prinsessa Estelle ja prinssi Oscar toivottavat hyvää joulua kansalaisille. Perhe pääsi viettämään yhteistä aikaa Ruotsin kuninkaallisessa oopperassa. 

Ruotsin kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel ja heidän lapsensa prinsessa Estelle ja prinssi Oscar toivottavat hyvää joulua kansalaisille. Videotervehdys on nähtävillä kuningashuoneen verkkosivuilla ja Youtubessa

Perhe pääsi tutustumaan Ruotsin kuninkaalliseen oopperaan ja katsomaan kuuluisan Tuhkimo-esityksen. Kuninkaallinen ooppera täyttää ensi vuonna 250 vuotta. 

Prinsessa Estelle, 9, ja prinssi Oscar, 5, olivat innoissaan, kun he pääsivät tutustumaan muun muassa oopperan suureen puvustamoon ja kokeilemaan erilaisia rooliasuja. Puvustamon johtaja Michael Glas esitteli lapsille Tuhkimo-näytöksen pukuloistoa.

Erityisesti Estelle ihasteli Tuhkimon hienoja kenkiä ja tanssiaismekkoa. Prinssi Oscar puolestaan pääsi kokeilemaan muun muassa vanhaa ratsastuskypärää. 

Lapset pyörähtelevät ja tanssivat innoissaan puvustamossa rooliasuissaan. Välissä he pääsivät myös hieman hassuttelemaan.

Koko perhe pääsi lopuksi vielä juttelemaan tanssijoiden Luiza Lopezin ja Jonatan Davidssonin kanssa. Lopuksi Estelle ja Oscar toivottavat ruotsiksi kaikille hyvää joulua videolla. 

Lue myös:

    Uusimmat