Kruunaa kesätyyli komealla hatulla! Kopioi tähtien hattulook

Keväällä pehmeä pipo lämmittää sadekuurojen iskiessä, ja kesällä leveä lieri suojaa auringolta.

Pipo tai hattu sopii mainiosti asusteeksi muinakin vuodenaikoina kuin talvella. Tähdet näyttävät esimerkillisesti mallia hatun käyttämisessä. Kopioi rohkeasti suosikkitähtesi hattutyyli!

1. Peyton Listin suloinen minihattu

Muun muassa Disneyn elokuvissa nähty teinitähti Peyton List kantaa vaaleilla hiuksillaan supersuloista, lieritöntä minihattua. Hattu sopii erinomaisesti yhteen lyhyen, vaalean paidan ja kuviollisten kangashousujen kanssa.

2. Paris Hilton ja musta lepakkohattu

Päätä pitkin valuva, lepakkomainen hattu on nappivalinta maksimekon ja mustien aurinkolasien kanssa. Kevään rohkeimmat muotinaiset ottavat Parisin tyylin omakseen!

3. Perinteinen lierihattu kesäpäivään

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijätär Katharine McPhee kantaa huolettomasti perinteistä lierihattua. Lierihatun kanssa sopii Katharinen tyylinen boheemi asukokonaisuus. Rento olkalaukku kruunaa tyylin!

4. Klassinen olkihattu

Mallikaunotar Teresa Mooren päässä on nähty klassinen, jäykkä olkihattu. Olkihattuja voi hyvällä tuurilla bongata kesäkirppikseltä parilla eurolla. Olkihattu sopii parhaiten yhteen värikkään kesämekon kanssa.

5. Persikanvärinen hattu tyttömäiselle

Persikanvärinen rantahattu sopii tyttömäiselle kesälomailijalle. Ei haittaa, vaikka hatussa olisi mukana myös somia kukkakuvioita. Iloisenvärinen hattu nostaa lomatunnelman kattoon!

6. Stephanie Pratt luottaa pehmeään pipoon

Keväiset päivät voivat olla Suomessa hyvinkin vilpoisia, joten joskus on parasta sonnustautua suosiolla lämpimään pipoon. Tv-persoona Stephanie Pratt näyttää mallia pehmeän pipon käyttämisessä.

7. Pipossa saa olla myös tupsu

Sinkkuelämää -sarjasta tuttu Sarah Jessica Parker on todiste siitä, että myös tuiki tavallinen tupsupipo voi näyttää muodikkaalta. Ihan vielä ei kannata haudata villapipoa talvivaatteiden kanssa kaapinpohjalle, sillä päivät voivat olla viileitä. Pistä siis suosiolla lämmin pipo korviesi peitoksi!

8. Pinkki mekko ja olkihattu

Jennifer Love Hewitt viettää aikaa perheensä kanssa pinkissä t-paitamekossa ja olkihatussa.

9. Cameron Diaz luottaa valkoiseen hattuun

Cameronin tyyli sopii mahtavasti arkeen. Tähdellä on yllään tavalliset farkut ja harmaa neule. Erikoiseksi asun tekee hauska knallimainen hattu, joka sopii asun väreihin. Hattu päähän ja kaupungille!

Lue myös:

Teksti Nita Makkonen, nita.makkonen(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat