Kroatia-tähti antaisi MM-kisapaikkansa Buffonille – mahtivahdilta jäätävä kuitti

Kroatian tähtipelaaja, keskikenttämies Ivan Rakitic olisi valmis luovuttamaan paikkansa jalkapallon MM-kisoissa Italian maalivahdille Gianluigi Buffonille.

Ruotsi peittosi peittosi Italian yllättäen jatkokarsinnoissa, minkä myötä Italia jäi ensi kesänä Venäjällä pelattavien MM-kisojen ulkopuolelle. Se tiesi samalla sitä, ettei lajinsa legendoihin lukeutuvaa Buffonia, 39, nähdä enää MM-kisoissa.

– Rehellisesti, toivon, että voisin antaa hänelle paikkani MM-kisoissa. Haluaisin sanoa hänelle: "Voit ottaa minun paikkani", Rakitic sanoi peliä edeltäneessä lehdistötilaisuudessa.

– Minusta se, mitä hän on antanut kaikille meille, jotka rakastamme jalkapalloa, on uniikkia. Kun lapsi piirtää jalkapallosta jotain paperille, on se aina Buffon. Kunnioitus häntä kohtaan on valtava. Kun näin haastattelun hänestä Ruotsi-pelien jälkeen, aloin melkein itkeä, Rakitic ylisti.

Buffon vastasi Rakiticille Twitterissä.

– Rakas Ivan Rakitic, saatan jatkaa maalivahtina, mutta pelaaminen Kroatian keskikenttämiehenä tilallasi ei ole luultavasti hyvä idea. Sanon tämän vuoksesi, Buffon aloitti.

– Vitsit sikseen: sanasi ovat suuri kunnia, Buffon jatkoi.

0–0

Buffonin edustama Juventus ja Rakiticin Barcelona kohtasivat keskiviikkona Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa, ja Barcelona varmisti 0–0-tasapelin myötä lohkovoittonsa.

Juventus lähtee lohkovaiheen viimeiselle ottelukierrokselle kakkosena, pisteen Sportingia edellä.

Juventus kohtaa lohkovaiheen päätöspelissään vieraissa Olympiakoksen, Sporting vieraissa Barcelonan.

Juttua päivitetty klo 23.55 Juventus–Barcelona-ottelun päätyttyä.

Lue myös:

    Uusimmat