Kristiina Haltun elämä pyörii teatterin ympärillä – paljastaa MTV Uutisille: "Se vie kaiken aikani"

MTV Uutiset haastatteli Kristiina Halttua ja hänen tanssiopettajaansa Aleksi Seppästä ennen kolmannen Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetyksen alkua. 

Näyttelijä Kristiina Halttu ja hänen tanssiopettajansa Aleksi Seppänen kertoivat MTV Uutisten haastatelussa tulevasta show'staan ja kuluneesta treeniviikosta. Tanssipari esittää illan lähetyksessä paso doblen.

Viime viikolla Halttu ja Seppänen saivat kylmää kyytiä tuomareilta, mutta se ei ole haitannut parin harjoittelua tällä viikolla. 

– Jotkut tanssit luonnistuu helpommin kuin toiset. Katsotaan, mitä tänään käy. Olen luvannut joka kerta parhaani yrittää. Cha cha oli aika vaikea viime viikolla, Halttu sanoi. 

– Oikein hyvällä fiiliksellä mennään, Seppänen jatkoi.

Halttu kertoo, että vapaa-ajallaan hän on erilainen kuin, mitä suuren yleisön edessä. Hän kuitenkin kertoo, että työ teatterissa on osa hänen identiteettiään ja näkyy monella tapaa hänen elämässään myös vapaa-ajalla.

– Minulla ei oikein ehdi olla mitään harrastuksia. Teatteri vie melkeinpä kaiken aikani ja se on läsnä myös vapaa-ajalla, Halttu kertoo. 

Hänet on kiinnitetty Suomen kansallisteatteriin. Teatteritöiden lisäksi hän on tehnyt lukuisia televisio- ja elokuvarooleja sekä antanut äänensä moniin piirroselokuviin.

MTV Uutiset Livessä tänään kello 21.35 nähdään muun muassa illan putoajan haastattelu!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat