TTK-tähtioppilas Mikko Penttilällä on yllättävä tanssitausta – valmistautuminen kilpailuun on jo aloitettu

Tässä ovat uudet Tanssii tähtien kanssa -tanssiparit 29:13
TTK-kilpailijat paljastettiin suorassa lähetyksessä tostaina 10. elokuuta. Katso koko tilaisuus tästä!

Mikko Penttilä on yksi tulevan TTK-kauden tähtioppilaista.

Tanssisyksy alkaa MTV:llä jälleen, kun Tanssii Tähtien Kanssa hurmaa suomalaisten sydämet jo kuudettatoista kertaa. Tulevalla tuotantokaudella tanssiparketille hyppää 11 tähtioppilasta, joista yksi on näyttelijä ja ohjaaja Mikko Penttilä.

Penttilä suuntaa kohti tulevaa TTK-syksyä hyvin ja jännittynein tunnelmin. Kansantanssitaustan omaava näyttelijä on mielissään päästessään jälleen joraamaan.

– Toki paritanssi on eri asia, mutta tanssi liikkumisen ja taiteen muotona on rakas nuoruudestani. Toivon, että löydän rakkauden vanhaan harrastukseen uudelleen, hän kertoo MTV Uutisille.

Penttilä toivoo, että nuoruuden tanssiharrastus osoittautuisi eduksi TTK-parketilla sekä tanssitreeneissä. Sen sijaan hän on inasen verran huolissaan siitä, miten hänen "kovan ripaskakoulun" läpi käyneet polvensa kestävät esimerkiksi quickstepin treenaamista.

– Toivon, että ne pysyvät mukana toiminnassa, hän nauraa.

Penttilä paljastaa, että hänellä ja hänen tanssinopettajallaan Kerttu Niemisellä on jo nyt salainen Spotify-soittolista, johon hän on lisännyt suosikkikappaleitaan edessä siintäviä tanssitreenejä silmällä pitäen. Nieminen on myös lähetellyt tähtioppilaalleen erilaisia tanssivideoita, jotka hän on nähnyt hyödyllisiksi tulevaa koitosta ajatellen.

– Minulla on selvästi päällä vähän tämmöistä TTK-feveriä, Penttilä sanailee.

Näyttelijä kertoo odottavansa tulevassa syksyssä kaikkein eniten yhtä asiaa, tanssia.

– Toivottavasti tässä rakastuu tanssimiseen uudelleen ja löytää uuden palon joraamiseen. Minulla on ollut sitä ehkä vähän ikävä, hän summaa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 3.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat