Kristianan parisuhde hajosi ja loma meni mönkään – päätyi suutelemaan tuntemattomia miehiä ympäri maailmaa

Rakkaus – tunnetta vai tiedettä? 10:00
Onko rakkaus tunnetta vai tiedettä?

Kun ero pilasi Kristianan matkasuunnitelmat, hän yksinkertaisesti keksi uuden idean. 

Kun kosovolaisen Kristiana Kuqin parisuhde päättyi, hän oli murtunut. Kristiana oli jo suunnitellut matkaa Pariisiin poikaystävänsä kanssa. Nyt romanttinen reissu ei toteutuisi.

Sitten Kristiana sai idean. Hän päätti matkustaa yksin ja saada romanttisen lomansa.

Kumppani ei suutelisikaan Eiffel-tornin juuressa

Kristiana oli aina halunnut itsestään kuvan suutelemassa rakkaansa kanssa Eiffel-tornin juurella. Nyt kumppania ei kuitenkaan ollut.

– Joten menin sinne yhden tyttökaverini kanssa, ja otimme paljon kuvia, koska se oli ensimmäinen kertani Ranskassa, Yhdysvalloissa asuva Kristiana kertoi Tyla-sivustolle.

– Katselin ympärilleni ja näin upean miehen. Ajattelin itsekseni: "Tarvitset sen romanttisen kuvan, jota olet aina halunnut, ja tässä on tilaisuutesi".

Sai sittenkin romanttisen kuvansa

Kristiana lähestyi komeaa miestä ja ehdotti, että suutelisi tätä valokuvaa varten. Mies suostui. Kristianan ystävä nappasi kuvan.

Kristiana oli ilahtunut: kuvasta tuli juuri sellainen kuin hän oli aina haaveillut.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Päätti suudella miehiä muillakin maamerkeillä

Ideastaan ihastunut Kristiana päätti laajentaa projektiaan. Hän on jatkanut satunnaisten miesten suutelua matkakohteissa ja  pusutellut tuntematonta esimerkiksi Rooman Colosseumin edessä.

Kuviaan Kristiana jakaa sosiaalisessa mediassa. Osa pitää ideaa suorastaan legendaarisena; toisista Kristianan motiivit ja suuhygienia ovat vähintään kyseenalaisia.

"Minulle kyse ei oikeasti ole kuvasta..."

Kristiana itse kertoo, että matkailuprojekti on nostanut hänen itsetuntoaan, sillä projekti on ollut "sataprosenttisen onnistunut".

– Minulle kyse ei oikeasti ole kuvasta. Minulla oli ennen paljon ongelmia itsetunnon kanssa, ja se, että pyytää satunnaista, söpöä miestä suutelemaan itseään, vaatii itsevarmuutta, Kristiana kuvaa

Jokainen mies on suostunut ehdotukseen.

– Lähdin aina tilanteesta valtava hymy kasvoillani ja koin oloni niin itsevarmaksi.

KristianaJos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Mielestäni tämä on tapa jakaa suloinen hetki"

Kristiana huomauttaa myös, että ihmiset pussaavat jatkuvasti tuntemattomia ihmisiä esimerkiksi yökerhoissa tai ensitreffeillä.

– Mielestäni tämä on tapa jakaa suloinen hetki toisen ihmisen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat