Kristen vaihtoi perhevalokuvia yksitellen piirustuksiin – muu perhe hoksasi vasta 11 päivän jälkeen

Amerikkalaisnainen otti selvää, kauanko muulta perheeltä kestäisi hoksata, etteivät valokuvat seinällä olleet enää entisensä.

Massachusettsissa asuva Kristen Vogler, 29, alkoi korvata seinällä olevia perhekuvia piirustusversioilla nähdäkseen, kuinka kauan ehtisi kulua aikaa, ennen kuin hänen vanhempansa, Mike ja Paula, hoksaisivat jekun, kertoo Mirror.

Ensimmäisenä Kristen vaihtoi kuvan isovanhemmistaan (kuvassa alaoikealla), mutta kukaan ei huomannut vaihdosta. Klikkaa kuvat isommiksi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kristen sai inspiraationsa somesta nähtyään jonkun korvanneen kaikki perhekuvat näyttelijä Nicolas Cagen kuvilla. Nainen itse päätti piirtää perhekuville korvaavat versiot.

"Se oli niin hauskaa"

Kristen piirsi kuviaan, kun hänen vanhempansa olivat päivittäisillä kävelyillään. Kuva kerrallaan hän korvasi valokuvia taiteellisilla versiolla. Kristen päivitti puuhiaan Twitteriin julkaisten päivittäin kuvan uuden piirustuksen saaneesta seinästä. Hämmästyksekseen hän sai jatkaa puuhiaa 11 päivän ajan, ennen kuin jekutus huomattiin.

– Se oli niin hauskaa, koska he kävelevät kuvien vieressä olevasta ovesta luultavasti viisi tai kuusi kertaa päivässä, Kristen kertoo Mirrorin mukaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paljastumisen hetki

Kristen julkaisi videon paljastumisensa hetkestä. Kristenin äiti käveli kuvien ohi, kun hän vihdoin hoksasi, että jokin oli eri tavalla kuin ennen. Vanhemmat pitivät pilaa huvittavana.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tältä seinä näytti loppujen lopuksi kokonaisuudessaan:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Mirror 

Lue myös:

    Uusimmat